05 / 05 / 2024

acarlar şirket topluluğu

acarlar şirket topluluğu

İstanbul 4. Bölge İdare Mahkemesi İsmet Acar'ın, alınan yıkım kararına iptal için başvurusunu kabul etti. Belediye ise yasal süresinde başvurmayınca karar kesinleşti.

Loving Village projesinde yaşam başladı! Tapu hemen teslim!

Adaylar Şirket Topluluğu tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Loving Village projesinin 1. etabında yaşam başladı. Loving Village villa projesinde satışlar devam ediyor.

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Şekerlisoy Topluluğu yeni gayrimenkul yatırımları için düğmeye bastı!

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL destek!

Alarko Şirketler Topluluğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon TL destek verdi

acarlar şirket topluluğu Haberi

acarlar şirket topluluğu
Yıkılıp yıkılmayacağı yılan hikâyesine dönen Acaristanbul'da İstanbul İdare Mahkemesi'nin encümenin yıkım kararını iptal etmesinin ardından dava sil baştan başlıyor. Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından Beykoz'da inşaatına başlanılan Acaristanbul Evleri, Danıştay'ın "Ruhsat İptali" kararının ardından uzun süre kamuoyunu meşgul etmişti. Danıştay'ın gerekçeli kararını açıklamasından sonra Beykoz Belediyesi Encümeni, Mart 2007'de yaptığı haftalık toplantısında Acaristanbul'un yıkımına karar vermişti. Acar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar ise alınan bu karar üzerine Bölge İdare Mahkemesi, "kararın iptali" için müracaatta bulunmuştu. Dosyayı inceleyen İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Encümenin aldığı yıkım kararını iptal etti. Alınan bu kararla ilgili dün Beykoz'da ağaç dikme etkinliğine katılan Çevre Bakanı Veysel Eroğlu, konuyla ilgili gazetecilerin sorularını, "Yargı kararına saygılıyız ancak, bakanlık olarak gerekli yasal...