12 / 05 / 2024

acarsel inşaat esentepe

acarsel inşaat esentepe

Acarsel İnşaat Metal Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2 Mart 2016 tarihinde Mustafa Acar tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu...

Kıbrıslı Baştaşlar İnşaat'tan Sağlık Bakanlığı'na hibe desteği!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Baştaşlar İnşaat, Esentepe Sağlık Ocağı'nda kullanılmak üzere ambulans hibe etti. Sağlık Bakanlığı'nda ambulansın devri için protokol imzaladı.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Kayseri Esentepe'de inşaatın yük asansörü düştü!

KAYSERİ’de bir inşaatın dış cephesindeki yük asansörünün düşmesi sonucu başına demir parçası gelen işçilerden 40 yaşındaki İmdat Şahin, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Acarsel İnşaat Metal Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarsel İnşaat Metal Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2 Mart 2016 tarihinde Mustafa Acar tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu...

Kahramanmaraş Esentepe Ortaokulu'nın inşaatında sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi tarafından, yapımına başlanan Esentepe Ortaokulu inşaatı tamamlanmak üzere. Okulda; 2 Adet Anasınıfı, Kütüphane, Fen Laboratuvarı, Resim ve Müzik Atölyesi ve İdari Birimler bulunuyor.

Akfen İnşaat Esentepe Projesi!

Akfen İnşaat Esentepe Projesi 62 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. “Business Park” konseptiyle tasarlanan proje ofis, iş merkezleri, rekreasyon alanları ve konutlardan oluşuyor.

Akfen İnşaat Esentepe'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Ünlü işadamı Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding, İstanbul'un merkezinde kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Akfen İnşaat, Türkiye'nin en değerli lokasyonlarından biri olan Şişli, Esentepe'de hak sahipleriyle masaya oturdu.

Gülsa inşaat ve Bay Yapı'nın yeni iletişim ajansı Banu Ergin PR oldu!

Kartal Esentepe Mahallesi'nde 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini inşa eden Gülsa inşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi, iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR'ı seçti. Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor.

Torun Tower projesi inşaatının havadan videosu!

Torunlar GYO'nun Esentepe projesi Torun Tower'ın inşaatını www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Torun Tower projesinin inşaatı başladı!

Torunlar GYO, Esentepe'de inşa edeceği Torun Tower projesinin inşaatına başladı!

Torun Tower Esentepe'de inşaat çalışmaları başladı!

Konsepti ve mimarisi ile ofis anlayışına farklı bir bakış kazandıracak Torun Towerın inşaatına başlandı. Projeyi, Esentepede 34 katlı tek bir blokta geliştiren Torunlar GYO ofisleri satışa sunmayarak sadece kiralamayı amaçlıyor

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

acarsel inşaat esentepe Haberi

acarsel inşaat esentepe


Acarsel İnşaat Metal Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde Mustafa Acar tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Acarsel İnşaat Metal Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Kartal'da yer alıyor.



İş konusu;


Her türlü demir çelik ürünleri sac, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, plati, U demiri, L demiri, Flanş, Boru ve boru eklenti parçalarının alımı satımı imalatı ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri ve montaj işleri yapmak konut, işyeri, ticarethane, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistlik tesisler, tatil köyleri inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...