16 / 05 / 2024

acat yapı a1 residence

acat yapı a1 residence

Acat Yapı tarafından hayata geçirilen A1 Residence toplam 5.200 metrekare inşaat alanına sahip. 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan projede fiyatlar 1.6 milyon TL'den başlıyor.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

A1 Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

A1 Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Bürkük tarafından kuruldu.

İş GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

İş GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...    

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!    

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

İş GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...

Acat Yapı Dereköy Villa teslim tarihi!

Dereköy Villa projesi Acat Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Dereköy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Peki Acat Yapı Dereköy Villa ne zaman yapılacak?

BeyCozy Beykoz ne zaman teslim?

BeyCozy Beykoz projesi toplamda 15 villadan meydana geliyor. Acat Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor.

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi!

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Acat Yapı tarafından hayata geçirilen Dereköy Evleri projesi İstanbul Zekeriyeköy'de yükseliyor...

Nestlife Kağıthane açık adres!

Acat Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Nestlife projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Proje üç bloktan oluşuyor...

Acat Yapı Dereköy villaları satılık!

MASS Architects tarafından tasarlanan Dereköy projesi Acat Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 12 bin metrekare arsa alanında yer alıyor.

Acat Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Acat Yapı, Kağıthane, Zekeriyaköy ve Beykoz'da 3 yeni projeye hazırlanıyor. Projelerde inşaat çalışmaların 2018 yılında başlaması hedefleniyor.

acat yapı a1 residence Haberi

acat yapı a1 residence

Acat Yapı imzasına sahip A1 Residence projesinin inşaatına Eylül ayında başlanılması hedefleniyor. Proje İstanbul Kadıköy'de bulunuyor.


A1 Residence'ta daire tipleri 3+1 ve 4+1 penthouse şeklinde dizayn edildi. Projede daire alanları 181 metrekareden başlayıp, 230 metrekareye kadar ulaşıyor.



Toplam 5.200 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan A1 Residence'ta daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


A1 Residence projesinin sosyal yaşam alanları arasında kapalı ve açık otopark, yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu mevcut. 


Akıllı bina teknolojisiyle inşa edilen A1 Residence projesinden Bağdat Caddesi'ne 2 dakika, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 10 dakika mesafede ulaşılabiliyor.


A1 Residence nerede?

Taşmektep Sokak/Kadıköy / İstanbul


A1 Residence iletişim

WEB adresi: www.acatyapi.com.tr

Telefon: 0 216 550 22 06

Filiz...