03 / 05 / 2024

Accor Hotels Group Rixos ortak

Accor Hotels Group Rixos ortak

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

Accor, Rixos için tekrar masada!

Rixos'un sahibi Fettah Tamince ile Accor Hotels yine masadaymış. Taraflar anlaşırsa Tamince'nin elindeki pay yüzde 25'e düşecek, çoğunluk hisse Accor Hotels'e geçecekmiş...

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Sianji Group'tan yeni bir otel zinciri doğuyor!

Sianji Group, Sianji Hotels zincirleri olarak büyüyecek. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, "Sianji bizim ana markamız olacak" dedi...

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

İbis Tuzla Hotel kapılarını açtı!

Accor Hotels imzası taşıyan Tuzla'da hayata geçirilen İbis Tuzla kapılarını açtı. Otelde 200 odası ve 5 toplantı salonu mevcut.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Novotel Diyarbakır'da açılıyor!

Accor Hotels, Novotel Diyarbakır’ı açıyor. Grup, Türkiye’deki yatırımlarına 11 şehirde MGallery By Sofitel, Pullman, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile hızla devam ediyor.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

InterContinental'dan Antalya ve İstanbul'a otel yatırımı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden InterContinental Hotels Group (InterContinental Oteller Grubu- IHG) Hotel Indigo® Lower East Side New York ile dünyadaki 5 bininci otelini hizmete açtı.

Accor Hotels Group Rixos ortak Haberi

Accor Hotels Group Rixos ortak

Bünyesinde Swissotel, Raffles, tbis ve Novotel gibi markalar bulunan ve bugün 4 bin 100 otele sahip olan Accor Hotels Group, Rixos ile flört ediyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler yürütülüyor. Aldığımız bilgiye göre görüşmeler yakın zamanda tamamlanacak ve turizm sezonu açılmadan da hisse devri yapılacak. 


İlk otelini Rixos adıyla 2000 yılında Antalya'da açarak konaklama sektörüne adım adan Fettah Tamince, kısa sürede Rixos Hotels Grubu'nu Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinde de otelleri olan bir turizm şirketine dönüştürdü. Bugün 10'u Türkiye'de olmak üzere 25 oteli bulunan gruba dünyanın önde gelen oteller zinciri AccorHotels Group'un talip olduğu tüm sektörde konuşuluyor. Dünyanın 100'e yakın ülkesinde faaliyet gösteren ve Raflles, Fairmont, Swissotel, Puliman, İbiş ve Novotel gibi...