07 / 07 / 2024

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nebil Acar tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım 'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi' nde kuruldu.

Wqa Belgelendirme Test Muayene Ve Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

Wqa Belgelendirme Test Muayene Ve Gözetim Limited Şirketi bugün kuruldu. 

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı!

İstanbul'un ikinci sürücüsüz metrosu Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’da yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ile Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy tramvay hattında test sürüşleri yarın itibariyle başlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında test sürüşü başlıyor!

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında bir vagon, test sürüşü için belediye ekiplerince raylara indirildi. Hat hizmete açıldığında saatte tek yönde 25 bin yolcuya hizmet verecek...

Cahit Turhan, Gebze-Halkalı demir yolu hattında test sürüşüne katılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu gece Gebze-Halkalı demir yolu hattında devam eden test sürüşlerinde yer alacak...

Direnç Kalibrasyon Danışmanlık Muayene Temizlik Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Direnç Kalibrasyon Danışmanlık Muayene Temizlik Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Taşkıran tarafından kuruldu. 

Birçok ülkenin çeliği Türkiye'de test edilebilecek!

Türk firması Matil A.Ş, çelik ürünlerinde dünyanın en önemli belgelendirme kuruluşlarından UK Cares'in İngiltere dışındaki tek yetkili test merkezi oldu.

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ata Taksimetre Muayene Servisleri Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıcı, Cengiz Şankaya ve Erkan Demirel ortaklığında kuruldu.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını büyük bir hızla tamamladığı Varsak-Otogar arasındaki 11 kilometrelik 3. Etap Hafif Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başlıyor.

Mahmutbey Metrosu’nda test sürüşleri başlıyor!

Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda, vagonlar raylara indirildi. Mahmutbey Metrosu’nda test sürüşlerine Şubat ayında başlanacak. 

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nebil Acar tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.


Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Havalandırma ve temiz oda sistemlerinin ve ekipmanlarının test ve doğrulama hizmetlerinde  bulunmak 2-Uzay sanayi mikro elektronik,eczacılık,tıbbi aletler,sağlık ve  gıda endüstrilerinde kullanılan sistemlerin, her türlü temiz oda  ameliyathane, yoğun bakım steril alanları, Biyogüvenlik ve laminar flow kabinlerinin HVAC sistemlerinin test ve doğrulama muayene hizmetlerinin yapılması, yapılan muayene işlerinin raporlandırmasının yapılması  3-Ölçüm konusunda  faaliyet gösteren her türlü cihazı almak, satmak ve bu cihazların kalibrasyon işlerini yapmak, yaptırmak değerlendirmek belgelendirmek. 4-Hastahane ve diğer kurumlarda  bulunabilecek, cihaz ve sistem test ile muayenelerinin yapılıp belgelendirilmesi.  5-Yetkili mercilerden gerekli izinlerin alınarak ;...