17 / 05 / 2024

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nebil Acar tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım 'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi' nde kuruldu.



Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nebil Acar tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.


Accurate Muayene Test ve Kalibrasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Havalandırma ve temiz oda sistemlerinin ve ekipmanlarının test ve doğrulama hizmetlerinde  bulunmak 2-Uzay sanayi mikro elektronik,eczacılık,tıbbi aletler,sağlık ve  gıda endüstrilerinde kullanılan sistemlerin, her türlü temiz oda  ameliyathane, yoğun bakım steril alanları, Biyogüvenlik ve laminar flow kabinlerinin HVAC sistemlerinin test ve doğrulama muayene hizmetlerinin yapılması, yapılan muayene işlerinin raporlandırmasının yapılması  3-Ölçüm konusunda  faaliyet gösteren her türlü cihazı almak, satmak ve bu cihazların kalibrasyon işlerini yapmak, yaptırmak değerlendirmek belgelendirmek. 4-Hastahane ve diğer kurumlarda  bulunabilecek, cihaz ve sistem test ile muayenelerinin yapılıp belgelendirilmesi.  5-Yetkili mercilerden gerekli izinlerin alınarak ; Baz istasyonları ve Tv vericilerinin yaydığı Elektromanyetik alan şiddetinin ölçülmesi ve raporlandırrılması,  6-Şirket faaliyet konusu ile ilgili her türlü özel ve kamu ihalesine katılabilir.  7-Şirket faaliyet konusu ile ilgili her türlü makine, cihaz, tesis ve taşıt alır, satar, kiralar ve kiraya verebilir. 8-Şirket faaliyet konusu ile ilgili her türlü taahhüt verebilir. 9-Şirket faaliyet konusu ile ilgili her türlü tanıtım, reklam ve pazarlama faaliyetlerinde  bulunabilir. 10-Şirket faaliyet konusu ile iştigal eden hakiki veya hükmi şahıslarla şirket teşkil etmek, mevcut şirketlere  iştirak etmek, kurucu olmak. 11-Şirket faaliyet konusu ile ilgili işlerde gerek yurt içinde  gerekse yurt dışında fuarlara  katılabilir. 12-Şirket faaliyet konusu ile ilgili her türlü eğitim ve danışmanlık hizmetleri verebilir. 13-Şirket faaliyet konusu ile ilgili sıcaklık ve nem kontrollü ortamlarda sıcaklık ve nem haritalaması testlerini  ve diğer validasyon hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve  raporlandırılması.  yukarıda gösterilen konulardan başka  işlere  girmek istediği takdirde Sanayi ve  Ticaret Bakanlığının iznine ve ortaklar kurulunun onayına sunulur ve Türk ticaret kanununun hükümlerine göre işleme tabi tutulur. 



Geri Dön