12 / 05 / 2024

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul iletişim

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul iletişim

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Emrehan Taşdan ve Hyo Sun Kim ortaklığında kuruldu.

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal Akkoçoğlu tarafından kuruldu.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Emrehan Taşdan ve Hyo Sun Kim ortaklığında kuruldu.

Global Yatırım Holding hissesinin yüzde 34'ünü satıyor!

Global Yatırım Holding, yüzde 34.1 oranındaki hissesini satıyor. Türkiye ve yurtdışında 6 liman işleten firma hissesini Jersey Adası merkezli F.A.B. Partners LP'ye 245 milyon lira karşılığında satacak.

HK Global Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HK Global Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehemt Emin Kuş imzasıyla kuruldu.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Global Yatırım Merkezi Cityscape Türkiye Fuarı'na katıldı!

Özellikle Ortadoğu pazarında 15 yıldır düzenlenen Cityscape gayrimenkul fuarı ilk kez Türkiye’de 24-26 Mart tarihinde gerçekleştirildi. 3 gün süren ve 5 binin üzerinde kişinin ziyarette bulunduğu bu fuara Global Yatırım Merkezi de katıldı.

Kentsel dönüşüm hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün hareketlenmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, mobilya ve beyaz eşyadan sonra hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü. Yılmaz, yılda 60 bin adet ürünün yeni ev hediyesi ve aksesuar olarak satıldığını kaydetti.

Tahir Büyükakın, İnşaat Mühendisleri Odası'nı ağırladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın makamında yeniden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına seçilen Tolga Ok ve yönetim kurulu’nu ağırladı.

Mehmet Altıntaş: 2015 yılının en karlı yatırımı gayrimenkul!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

Son yılların gözde yatırımı vinç kiralama!

Vinç kiralama işi son yılların gözde yatırım araçlarından biri oldu. Fiyatı 100 bin avro ila 1 milyon avro arasında değişse de, birkaç yılda maliyetini çıkarıyor...

2016 yılının mekan tasarım trendleri!

2016 yılında belirli tasarım anlayışının devam etmesinin yanı sıra daha cesur tasarımlar ve sakin, canlı renkler öne çıkıyor. Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri’nin Kurucularından Selen Selviler Özüekren'den, 2016 yılının tasarım trendleri...

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü birinci yılını kutluyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Türkiye bünyesinde hizmet veren Bodrum Bölge Müdürlüğü 1. yılını 80 danışmanıyla kutlamanın heyecanını yaşıyor.

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul iletişim Haberi

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul iletişim

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Emrehan Taşdan ve Hyo Sun Kim ortaklığında kuruldu.

Ace Global Touzıyımın Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; A) Emlak ve Gayrimenkul 1) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villalar, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri inşa etmek, almak, satmak, satın almak, alınmasına veya satılmasına aracılık etmek kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, dekorasyon, tadilat, satış ve pazarlamasını yapmak 2) Taşınır ve taşınmazları satın almak inşa etmek,...