19 / 07 / 2024

acele kamulaştırılma kararı

acele kamulaştırılma kararı

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, TBMM’de Serbest Bölge Kanun Tasarısı’nın 15. Maddesi üzerine konuştu. Bircan, tarım arazilerin ve meraların acele kamulaştırılmasının rant üzerine olduğunu vurguladı.

Bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki bazı taşınmazların, bu illerde gerçekleştirilecek yatırımlarımlarından dolayı acele kamulaştırılmasına karar verildi.

İstanbul için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Zonguldak ve İstanbul sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 32294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararların detayları...

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa ve Bartın sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 31802 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2 il için acele kamulaştırma kararı...

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize ili Yağlıtaş Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya, Kahramanmaraş, Samsun illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi...

6 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ankara, Bartın, Bilecik, Kastamonu, Manisa, Muğla sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Rize İyidere için kamulaştırma kararı!

Rize ili İyidere ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için İyidere Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Antalya için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Çanakkale ve Çorlu için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ve Çorlu illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Silivri için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

acele kamulaştırılma kararı Haberi

acele kamulaştırılma kararı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Serbest Bölge Kanun Tasarısı’nın 15. Maddesi üzerine TBMM’de yaptığı konuşmada, tarım arazilerini, meraların acele kamulaştırılmasıyla AK Parti yine çiftçinin değil rantın peşinde olduğunu ortaya koyduğunu vurguladı.


Bircan, konuşmasında farklı konulara da değindi, El Bab şehitlerine de değinerek şunları kaydetti:


“Dün ve bugün El Bab'dan gelen şehit haberleriyle maalesef yüreklerimiz yanıyor ve sanıyorum dün ve bugün 13 şehidimiz var; ilk günden beri 60'ın üzerinde şehidimiz oldu. Allah'tan rahmet diliyorum şehitlerimize, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ama burada, bu Mecliste şehitlerimizin polemik hâline gelmesini de kesinlikle kabul etmiyorum.


Değerli arkadaşlar, bizlere aileler telefon açıyor, diyorlar ki: ‘Biz çocuklarımızı Suriye'ye göndermedik, Suriye'de şehit olmalarını da kabul etmiyoruz.’ Bu ailelerin dramları, ağlayışları bende var, hepinize maillerle, telefonlardaki SMS'lerle...