30 / 04 / 2024

Acıbadem Akasya ne zaman açılacak

Acıbadem Akasya ne zaman açılacak

Akasya Acıbadem AVM'nin açılış tarihi belli oldu. Peki Acıbadem Akasya AVM nerede? Acıbadem AVM'ye nasıl gidilir? Akasya Acıbadem AVM kapıları ne zaman açılacak? İşte Akasya Acıbadem AVM projesinin açılış tarihi...

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem'de yılbaşı hazırlıkları başladı!

Anadolu yakasında faaliyet gösteren Akasya Acıbadem, yılbaşı üzeri Akasya Park'a kar yağdırdı. Ziyaretçilerin ilgi ve merakla gezdikleri alan, güneşli günlerde yediden yetmişe herkesin ilgisini çekti.

Akasya Acıbadem 9 milyon ziyaretçi ağırladı!

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti.

Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nin ilk 9 aylık değerlendirmesinde konuşan Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, pek çok uluslararası firmanın ilk defa Akasya ile Türkiye pazarına girdiğini söyledi.

Akasya Acıbadem AVM'nin ziyaretçi sayısı 9 milyona çıktı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak 9.5 ay önce hayata geçirilen Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi, bugüne kadar 9 milyon ziyaretçi çekti...

Akasya Acıbadem'i 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti.

Akasya Acıbadem'e 9 ayda 9 milyon ziyaretçi!

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nin ilk 9 aylık değerlendirmesinde konuşan Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, 8 otelle anlaştıklarını ve müşteri taşındığını söyledi.

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Merkezi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. projesi olarak sektöre farklı bir soluk getiren Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi, faaliyete başladığı günden bu yana İstanbul’un “Yeni Nesil Yaşam Merkezi” oldu.

Saf GYO Akasya Acıbadem'in okul arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı!

Saf GYO, Akasya Acıbadem'in yanında yer alan 10 bin metrekarelik okul ve arsasını Sinpaş GYO'nun patronu Avni Çelik'in kurucusu olduğu Boğaziçi Vakfı'na devretmek için karar aldı...

Akasya Acıbadem ICSC ödüllerinde finale kaldı!

Akasya Acıbadem ICSC ödüllerinde finale kaldı. Dünyaca ünlü markaları Türk perakende sektörüyle ilk kez tanıştıran ve tanıştırmaya devam eden Akasya Acıbadem şehrin yeni çekim merkezi olarak faaliyet gösteriyor.

Akasya Acıbadem para bastı!

600 milyon dolarlık yatırımla yükselen Akasya Acıbadem, Saf GYO'ya kazandırmaya devam ediyor. 6 Mart'ta AVM'si açılan Akasya Acıbadem'de ne kadar ciro yapıldı? Projenin ne kadarı satıldı?

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Acıbadem Akasya ne zaman açılacak Haberi

Acıbadem Akasya ne zaman açılacak

Akasya Acıbadem AVM ne zaman açılacak?


İstanbul Anadolu Yakası’nda E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Akasya Acıbadem AVM, metrobüs hattının Uzunçayır, Kadıköy - Kartal metrosunun ise Ünalan İstasyonu'nun yanında yer alıyor. 


Saf GYO ve Akiş GYO güvencesiyle hayata geçirilen Akasya Acıbadem AVM, İstanbul Anadolu Yakası’nda E-5 karayolunun hemen yanında konumlanıyor. Metrobüs hattının Uzunçayır, Kadıköy-Kartal metrosunun ise Ünalan istasyonunun hemen yanı başında yer alan AVM, Marmaray projesine de 400 metrelik bir tünel ile bağlanacak. Akasya Acıbadem AVM Boğaziçi Köprüsü’ne ise sadece 6 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toplam 182 bin metrekare alan üzerinde yükselen Akasya Acıbadem projesinde AVM’nin yanı sıra konut ve home ofisler de yer alıyor. 4 etaptan oluşan projede Koru, Göl, Kent ve AVM etapları bulunuyor. 


Bağdat Street, biri Imax olmak üzere 10 sinema salonu,...