28 / 04 / 2024

Acıbadem Bodrum Hastanesi son durum

Acıbadem Bodrum Hastanesi son durum

Acıbadem, kanser hastalarına ‘özellikli hizmet’ sunmak üzere yeni Onkoloji Merkezi’ni Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete açıyor.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Acıbadem'in yeni hastanesi Altunizade'de açıldı!

Acıbadem Grubu, 200 milyon dolarlık yatırımla Altunizade'de yeni hastane açtı. Üsküp, Sofya ve Irak Süleymaniye'de hastaneleri olan Acıbadem'in yeni hedefi Hollanda'da açmak.

Emrullah Turanlı, Acıbadem Hastanesi'yle buzları eritti!

TAŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turhanlı’nın Acıbadem Hastaneleri ile yaşadığı sorun geçtiğimiz günlerde basına yansıdı. Turanlı, ”Özel hastanede böyle muamele göreceksem artık, devletin sigorta hastanesine giderim. " dedi.

Acıbadem Taksim Hastanesi hizmete açıldı!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun yeni halkası Acıbadem Taksim Hastanesi genel amaçlı bir hastane olarak konumlandı. 2015 Ekim ayında hizmete açılan hastane, tıbbın tüm branşlarında hizmet veriyor.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi açıldı!

Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete girdi.

Acıbadem, Bodrum'da onkoloji merkezi açtı!

Bodrum’daki Acıbadem Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Merkezi’nin açılışına, Acıbadem sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ev sahipliği yaptı.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’ni hizmete açıyor!

Acıbadem, kanser hastalarına ‘özellikli hizmet’ sunmak üzere yeni Onkoloji Merkezi’ni Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete açıyor.

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim!

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın bir bölgede yer alacak projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Acıbadem, Makedonya'da yeni hastaneler açacak!

Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü Nihan Karaçam Saikaya, Acıbadem Ankara olarak Ankara'da büyük potansiyeli olan sağlık turizmine vizyon kazandırmayı hedeflerken, grup Makedonya/Üsküp'teki yurtdışı hastanelerinin artacağını bildirdi.

Bahçelievler Acıbadem Hastanesi'nin temeli ne zaman atılacak?

Bahçelievler'de yer alan CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. 17 Temmuz 2014 tarihinde kapatılan Bahçelievler CarrefourSA'nın bulunduğu alanda çalışmalar başladı.

Acıbadem Carrefour Bahçelievler'in yerine hastane yapacak!

CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. İş makinalarının aralıksız çalıştığı alandaki yeraltı otoparkı ve otoparktan kalma duvarlar yıkıldı, Acıbadem Bahçelievler'in temelinin ne zaman atılacağı henüz belli değil.

Doğuş ve Acıbadem'den dev ortaklık!

Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

Acıbadem Bodrum Hastanesi son durum Haberi

Acıbadem Bodrum Hastanesi son durum

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’ni hizmete açıyor!


Acıbadem, kanser hastalarına ‘özellikli hizmet’ sunmak üzere yeni Onkoloji Merkezi’ni Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete açıyor. Bodrum ve çevresindeki illerle birlikte, yurtdışındaki hastalara da hizmet verecek olan merkez, 5000 m² kapalı alan üzerinde konumlandı. Hastaların tanıdan tedaviye tüm süreçlerde aynı çatı altında hizmet alacağı merkezde, PET-CT’den Truebeam’e ileri teknoloji cihazlar ve multidisipliner anlayış öne çıkıyor. Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi, 7 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 14.30’da, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın katılımıyla hizmete açılacak.



Ülkemizde de her yıl yaklaşık 150.000 kişiye kanser tanısı konuyor. Görülme sıklığı her geçen gün artan kanserin tanı ve tedavisi için geliştirilen yeni yöntemler sayesinde, kanserle mücadele şansı da artıyor. Kanser hastalığının erken tanısı ve...