06 / 05 / 2024

Acıbadem Bulgaristandaki sağlık gruplarını satın mı alıyor

Acıbadem Bulgaristandaki sağlık gruplarını satın mı alıyor

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Acıbadem The Mandarins Kadıköy fiyatları!

Acıbadem The Mandarins Kadıköy fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 23 katlı 2 blok halinde yükselen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi, Yalçın Yarar ve Esen Yarar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Pırnallı Sokak Türkel Apartmanı'nda kuruldu.

Doğuş ve Acıbadem'den dev ortaklık!

Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

2015 sağlık turizmin çağ atlama yılı olacak!

Son verilere göre 2014 yılında sağlık turizmi için Türkiye’ye gelenlerin sayısının 400 bini aştığını açıklayan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök önemli açıklamalarda bulundu.

Kenan Acıkök: Avrupa’nın da sağlık turizmi başkenti olacağız!

Tüm sağlık branşlarında düşük rakamlara üst düzey hizmet veren Türkiye’ye Avrupa’dan yoğun ilgi başladı. Devletin desteğini de arkasına alan Türkiye’nin önemli sağlık turizmi merkezleri TEMOS 5’e çıkarma yapacak

Bolu'da 250 milyon dolarlık sağlık kasabası kurulacak!

Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş ortaklığında kurulan Nalçacılar AŞ, Bolu'ya 250 milyon dolarlık yatırımla bir sağlık kasabası kuracak...

Sağlık turizmi geliri 10 milyar dolara çıkabilir!

Turk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Acıkök, "Gerekli tedbirler alınırsa sağlık turizmi gelirini 2-3 yıl içinde10 milyar dolara çıkarıp, Bakanlığın 18,6 milyar lira olan bütçesini aşarak bu açığı kapatabiliriz" dedi

Acıbadem Bulgaristandaki sağlık gruplarını satın mı alıyor Haberi

Acıbadem Bulgaristandaki sağlık gruplarını satın mı alıyor

Acıbadem’in Bulgaristan’ın en büyük sağlık sunucularından Tokuda Grup ve City Clinic Grup’u satın alması, Bulgaristan Rekabeti Koruma Kurulu tarafından onaylandı ve hisse devri anlaşması resmi olarak tamamlandı. Böylece Bulgaristan’da toplam 125 milyon Euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem’in Türkiye’den sonra Bulgaristan’da da “en büyük sağlık hizmet sunucusu” olması resmi olarak deklare edilmiş oldu.


‘ÇEKİM MERKEZİ OLACAK’

8 Haziran Çarşamba günü Bulgaristan’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Bulgaristan’da gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, Acıbadem’in yakın coğrafyadaki büyüme stratejisinin bir yansımasıdır. Bulgaristan’da, Acıbadem City Clinic markası altında 4 hastane ve 4 tıp merkeziyle yılda 1 milyondan fazla hastaya, nitelikli sağlık hizmeti sunacağız. Ayrıca bir Avrupa Birliği üyesi olan Bulgaristan’ı, sağlık turizmi açısından diğer AB ülkeleri ve Rusya gibi yakın coğrafya...