30 / 04 / 2024

Acıbadem Grup adres

Acıbadem Grup adres

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.

Acıbadem'den Bulgaristan’a 125 milyon euroluk yatırım!

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Acıbadem sakinleri yapılaşmayı protesto etti!

Acıbadem sakinleri, Üsküdar Belediyesi'nin mahallede kalan son yeşil alan üzerindeki planlarını dün protesto etti. Eyleme katılan grup sık sık "Yık yık nereye kadar, bitti buraya kadar" sloganları attı.

Acıbadem, Makedonya'da yeni hastaneler açacak!

Acıbadem Ankara Hastanesi Direktörü Nihan Karaçam Saikaya, Acıbadem Ankara olarak Ankara'da büyük potansiyeli olan sağlık turizmine vizyon kazandırmayı hedeflerken, grup Makedonya/Üsküp'teki yurtdışı hastanelerinin artacağını bildirdi.

Acıbadem Grubu, Medicana'yı satın alıyor!

Bloomberg' in konuya yakın 4 kaynağa dayandırdığı habere göre Dubaili Abraaj Grup'un Medicana' ya teklif vermekten vazgeçmesinin ardından Acıbadem tek teklif veren firma olarak kaldı...

Acıbadem, Medicana ile satınalmayı görüşüyor!

Acıbadem Grubu'nun Medicana'yı satın almaya çok yakın olduğu bildirildi. İki firma satın alma anlaşmasını bu yıl imzalayabilir. Dubaili Abraaj Grup'un Medicana'ya teklif vermekten vazgeçmesinin ardından Acıbadem tek teklif veren firma olarak kaldı

Acıbadem Grubu rakibi Medicana'yı almaya çok yakın!

Acıbadem Grubu'nun rakibi Medicana Sağlık Grubu'nu satın almaya çok yakın olduğu bildirildi. Dubaili Abraaj Grup'un Medicana'ya teklif vermekten vazgeçmesinin ardından Acıbadem tek teklif veren firma olarak kaldı.

Akasya Acıbadem AVM adres ve telefonu!

Akasya Acıbadem AVM'nin adresi nedir? Akasya AVM hangi sokakta? Akasya Acıbadem AVM hangi mahallede Akasya Acıbadem AVM, İstanbul'un neresinde? Akasya AVM hangi ilçede? Akasya Acıbadem AVM projesinin künye bilgileri ile adres ve telefonları şöyle...

Akasya Acıbadem, People Choice Avards kategorisinde birincilik ödülü aldı!

Akasya Acıbadem, MlPİM 'de dünyanın dört bir yanından 50 bin kişinin oyuyla belirlenen "People Choice Avards" kategorisinde 32 proje arasından birincilik ödülünün de sahibi oldu.

Acıbadem Grup adres Haberi

Acıbadem Grup adres

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

41.20.02-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)

Adres: MEHMET AKİF MAH.BURCU SK. NO:11/1 İÇ KAPI NO:8...