05 / 05 / 2024

Acıbadem hastane projeleri

Acıbadem hastane projeleri

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Acıbadem'in yeni hastanesi Altunizade'de açıldı!

Acıbadem Grubu, 200 milyon dolarlık yatırımla Altunizade'de yeni hastane açtı. Üsküp, Sofya ve Irak Süleymaniye'de hastaneleri olan Acıbadem'in yeni hedefi Hollanda'da açmak.

Acıbadem Bulgaristan'da yeni hastane peşinde!

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Acıbadem Bulgaristan'da Tokuda ve City Clinic Grubu'nu satın aldı!

Acıbadem Bulgaristan`da Tokuda ve City Clinic Grubu bünyesine katarak Bulgaristan`da sağlık sektöründe dengeleri alt üst etti. Acıbadem bu yatırımın ardından 4 hastane ve 4 Tıp merkeziyle Bulgaristan`ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu oldu.

Acıbadem Taksim Hastanesi hizmete açıldı!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun yeni halkası Acıbadem Taksim Hastanesi genel amaçlı bir hastane olarak konumlandı. 2015 Ekim ayında hizmete açılan hastane, tıbbın tüm branşlarında hizmet veriyor.

Acıbadem Carrefour Bahçelievler'in yerine hastane yapacak!

CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. İş makinalarının aralıksız çalıştığı alandaki yeraltı otoparkı ve otoparktan kalma duvarlar yıkıldı, Acıbadem Bahçelievler'in temelinin ne zaman atılacağı henüz belli değil.

Acıbadem Altunizade projesi 400 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Mehmet Ali Aydınlar'ın sahibi olduğu Acıbadem Grubu, Üsküdar Altunizade'de 133 yataklı bir hastane projesine başlıyor. Acıbadem Altunizade Hastanesi projesi 400 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor...

Acıbadem Atakent Hastanesi hizmete sunuldu!

Acıbadem Atakent Hastanesi, grubun 17. ve 60 bin m2’lik kapalı alanıyla en büyük hastanesi. 2 Ocak 2014 tarihinde ilk hastalarını kabul etmeye başlayan Acıbadem Atakent, genel amaçlı bir hastane olarak tıbbın tüm branşlarında hizmet veriyor...

Acıbadem hastane projeleri Haberi

Acıbadem hastane projeleri

Uluslararası denetim ve danışmanlık firması EY tarafından 30 yılı aşkın süredir düzenlenen ‘EY Yılın Girişimcisi' programının dünya finalinde Türkiye'yi Acıbadem Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar temsil edecek. Türkiye'de "Yılın Girişimcisi" seçilen, Mehmet Ali Aydınlar, 5-9 Haziran arasında Monako'da gerçekleşecek ‘EY Dünya Yılın Girişimcisi' yarışması öncesinde basınla sohbet toplantısında buluştu. 

Dünya Yılın Girişimcisi yarışmasındaki 47 finalistten biri olan Aydınlar, Türkiye'de hastanecilik çıtasını yükselten isim olarak tanınıyor. 1991 yılında Acıbadem Hastanesi'nin yüzde 10 hissesini alarak kuruluşunda ortak olan Aydınlar sağlık sektörüne ilk yatırımını bu şekilde gerçekleştirdi. Aydınlar, 50 yataklı bir semt hastanesi Acıbadem'in çoğunluk hissesini ve yönetimini 1993 yılında devralmış. Acıbadem bugün, Türkiye, Makedonya, Bulgaristan ve Hollanda'da 22 hastane 15 tıp merkezi mevcut.

Rotasını Londra'ya çevirdi

Kartal ve Ataşehir'deki hastane yatırımları...