05 / 05 / 2024

Acıbadem hastane yatırımı

Acıbadem hastane yatırımı

Acıbadem Grubu, 200 milyon dolarlık yatırımla Altunizade'de yeni hastane açtı. Üsküp, Sofya ve Irak Süleymaniye'de hastaneleri olan Acıbadem'in yeni hedefi Hollanda'da açmak.

Bold Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bold Yatırım İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Durmuş ve Cevahir Acımış ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Acısı, Emre Acısu, Ender Erat ve Haşim Acısu ortaklığında kuruldu.

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fcs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Acısı, Emre Acısu, Ender Erat ve Haşim Acısu ortaklığında kuruldu.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL!

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. KÖİ modeliyle yapılan hastane için yıllık 235 milyon TL kira ödenecek ve bu kira 25 yıl boyunca ödenecek...

Reysaş Yatırım'ın acı günü! Sinan Kılıç vefat etti!

Doktor Sinan Kılıç vefat etti. Reysaş Yatırım Holding A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem hastane yatırımı Haberi

Acıbadem hastane yatırımı

Acıbadem Grubu, İTO'nun Altunizade'deki huzurevinin yerine 200 milyon dolarlık yatırımla hastane zincirinin 22'nci halkasını açtı.


Acıbadem Sağlık Grubu 22'nci hastanesini İstanbul Altunizade'de hizmete soktu. Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Huzur Vakfı'na ait Altunizade'deki huzurevinin yerine 200 milyon dolarlık yatırımla yeni bir hastane yaptı. Söz konusu hastane yatırımının İTO yönetimi ile yapılan uzun görüşmeler sonrasında hayata geçirildiğini belirten Mehmet Ali Aydınlar, bu konuda şunları söyledi:


“Polonezköy'de 200 yataklı eğitim birimimiz var. Değeri 10 milyon dolar. Bedelsiz şekilde İTO Vakfı'na vermeyi teklif ettik. Altunizade'de vakfa ait alanının da bize 30 yıllığına kiralanmasını istedik. Altunizade'deki yaşlılar Polonezköy'e nakledilebilecekti. İTO ve Huzur Vakfı yönetimi, huzurevindeki yaşlıları da düşünüp teklifimizi kabul etti. Biz de kira sözleşmesini imzalayıp yatırımı başlattık. 98...