05 / 05 / 2024

Acıbadem hastane yatırımları

Acıbadem hastane yatırımları

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Acıbadem Bulgaristan'da Tokuda ve City Clinic Grubu'nu satın aldı!

Acıbadem Bulgaristan`da Tokuda ve City Clinic Grubu bünyesine katarak Bulgaristan`da sağlık sektöründe dengeleri alt üst etti. Acıbadem bu yatırımın ardından 4 hastane ve 4 Tıp merkeziyle Bulgaristan`ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu oldu.

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Osman Zolan'dan Acıpayam'a yatırım sözü!

Acıpayam'a bağlı mahallelerde sıcak asfalt, köprü, içme suyu deposu ve kilit parke taşı yatırımlarını başlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yazır ve Dodurgalar mahallelerinde de çocuklara halı saha sözü verdi...

Cadde 34 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Cadde 34 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Necip Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi'nde kuruldu.

Mardin'de 6-7 Ekim olayları turizmi vurdu, yatırımlar askıda!

Uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinin çatışmalara sahne olması Mardinlileri ürkütmüş. Sokaklar son dönemde erkenden boşalıyor. Dev otel, tatil köyü ve hastane yatırımları askıya alınmış.

Bozyazı Körfez Acıbadem Proje İnşaat Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozyazı Körfez Acıbadem Proje İnşaat Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Muhammet Şuheyp Mendi tarafından kuruldu.

Sağlık yatırımları 2014 yılında da devam edecek!

Geçtiğimiz yıl yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline gelen sağlık sektörü, 2014’e de büyüme parolasıyla başladı. Hastane zincirleri yeni yatırımlar için düğmeye basarken, birleşme ve satın almalar için de fırsat kolluyor

Acıbadem hastane yatırımları Haberi

Acıbadem hastane yatırımları

Bundan 29 yıl önce Acıbadem'de bir semt hastanesi olarak sağlık sektöründeki yolculuğuna başlayan Acıbadem, bugün Türkiye, Bulgaristan, Makedonya ve Hollanda'da faaliyet gösteren uluslararası bir marka. Grubun 16 hastane ve dokuz tıp merkezi Türkiye'de olmak üzere, toplamda 21 hastane ve 13 tıp merkezi var. Yine 22 ülkedeki 35 şehirde toplam 35 noktada sağlık turizmine yönelik Acıbadem Health Point temsilcilik ofisi bulunuyor. Ekonomist Dergisi’nde yer alan habere göre; hastane ve tıp merkezlerinin yanı sıra sistemin ihtiyaç duyduğu belli alanlarda faaliyet gösteren iştirakler ile birlikte sağlık ekosistemi yarattıklarını söyleyen Acıbadem Sağlık Grubu (ASG) Genel Müdürü Tahsin Güney ile pandemi sürecinde şirket hedeflerini anlattı

1.ASG'nin 2019 cirosal büyüklüğü nedir? Pandeminin etkilerine rağmen, 2020 yılı nasıl geçiyor?

Geçen yıl yurtdışı işlerle birlikte 5 milyar TL olan...