14 / 05 / 2024

Acıbadem Hastanesi avrupa

Acıbadem Hastanesi avrupa

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Benesta Acıbadem'de teslimler Aralık 2024'te! 

Benesta Acıbadem projesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Benesta Acıbadem'de hangi tip konutlar var? 

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022! 

Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Benesta Acıbadem fiyatları merak ediliyor. İşte Benesta Acıbadem fiyatları Eylül 2022...

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta tarafından, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirilen Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. İşte merakla beklenen projenin fiyat listesi...

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Acıbadem'in yeni hastanesi Altunizade'de açıldı!

Acıbadem Grubu, 200 milyon dolarlık yatırımla Altunizade'de yeni hastane açtı. Üsküp, Sofya ve Irak Süleymaniye'de hastaneleri olan Acıbadem'in yeni hedefi Hollanda'da açmak.

Acıbadem Bulgaristan'da yeni hastane peşinde!

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

Emrullah Turanlı, Acıbadem Hastanesi'yle buzları eritti!

TAŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turhanlı’nın Acıbadem Hastaneleri ile yaşadığı sorun geçtiğimiz günlerde basına yansıdı. Turanlı, ”Özel hastanede böyle muamele göreceksem artık, devletin sigorta hastanesine giderim. " dedi.

Acıbadem Taksim Hastanesi hizmete açıldı!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun yeni halkası Acıbadem Taksim Hastanesi genel amaçlı bir hastane olarak konumlandı. 2015 Ekim ayında hizmete açılan hastane, tıbbın tüm branşlarında hizmet veriyor.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi açıldı!

Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete girdi.

Acıbadem, Bodrum'da onkoloji merkezi açtı!

Bodrum’daki Acıbadem Hastanesi bünyesinde kurulan Onkoloji Merkezi’nin açılışına, Acıbadem sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ev sahipliği yaptı.

Acıbadem Hastanesi avrupa Haberi

Acıbadem Hastanesi avrupa

Acıbadem Sağlık Grubu, 10 yıl önce yani 2007’de altı hastane ve dört tıp merkezinden oluşuyordu. Bugün ise beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Ayrıca Türkiye dışında hastaları yönlendiren 39 “Health point” noktasıyla 22 ülke ve 35 kentte varlık gösteriyor. Türkiye’nin en büyük özel sağlık zincirinin kurucusu ve sağlık sektöründen edindiği servetle FORBES’ın milyarderler listesine giren tek isim olan Mehmet Ali Aydınlar, özel sağlık sektörünün Türkiye’deki büyüme seyrini, dünya ve ülke ekonomisinin belirleyeceğini söylüyor: “Çünkü artık dünya çok küçük. Ama yine de şunu söyleyebilirim ki Türkiye’de özel sağlık sektörü büyüyecek ama bu, grup hastaneleri şeklinde olacak.” Aydınlar bunun en önemli nedeninin sağlık hizmetinde yatırımın çok pahalı, buna karşılık karlılık oranının birçok sektöre göre çok daha düşük olması...