07 / 05 / 2024

acıbadem rezidans projeleri

acıbadem rezidans projeleri

Sinpaş GYO ve Akkök Şirketler Grubu'nun İstanbul Acıbadem'de yer alan Akasya Acıbadem projesi Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi üzerinde yer alıyor. Projede teslimler 2013 yılında yapılacak.

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı!

Kadıköy'ün rezidans projelerinden The Mandarins Acıbadem iki etap olarak yükseliyor. The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı.

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans!

1. etabında 525 adet bağımsız ünite bulunan The Mandarins Acıbadem projesi Selka-NSK Ortaklığı ile yükseliyor. The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans ön talep toplamaya devam ediyor.

The Mandarins Acıbadem Rezidans nerede?

The Mandarins Acıbadem'de 3 bine yakın konut yer alıyor. Aralık ayında satışa çıkması planlanan proje Selka-NSK Ortaklığı imzası taşıyor. Peki The Mandarins Acıbadem Rezidans nerede?

Akasya Acıbadem'in rezidans kısmında çıkan yangın söndürüldü!

Akasya Acıbadem'in rezidans kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İlk müdahaleyi personelin yaptığı yangın, hafta sonu olması sebebiyle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezinde paniğe neden oldu.

Acıbadem AVM'nin rezidans kısmında yangın!

İstanbul Acıbadem'deki bir alışveriş merkezinin rezidans kısmında çıkan yangın söndürüldü. Acıbadem'de Çeçen Sokak'taki alışveriş merkezinin rezidans kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşlar tahliye edilmeye başladı.

Akasya Acıbadem nerede?

Akasya Acıbadem nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Akasya Acıbadem 24 adet penthouse, 35 adet ticari alan, 99 adet teraslı rezidans ve 198 adet home ofisten meydana geliyor

Acıbadem Mobil Sağlık, Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’ndeydi!

Acıbadem Mobil Sağlık, Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’ne katıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’nde herbiri kendi alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşen oturumlarda, akıllı şehirler gündemi tartışıldı...

Akasya Acıbadem AVM'de 6 bin 954 metrekarelik alan da kiraya verildi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' de 6 bin 954 metrekarelik alan da kiraya verildi...

Acıbadem'de yıkıma karşı çıkanların kaldığı apartmanlar viraneye döndü!

İstanbul'da rant beklentisi komşuları böldü. Acıbadem'de yıkıma karşı çıkanların kaldığı apartmanlar viraneye döndü. Fikirtepe, Dumlupınar, Eğitim ve Merdivenköy Mahalleleri'nden sonra Acıbadem de kaderine terk edildi...

Akasya Acıbadem, People Choice Avards kategorisinde birincilik ödülü aldı!

Akasya Acıbadem, MlPİM 'de dünyanın dört bir yanından 50 bin kişinin oyuyla belirlenen "People Choice Avards" kategorisinde 32 proje arasından birincilik ödülünün de sahibi oldu.

Akasya Acıbadem'de yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor!

Peşin ödemelere özel olarak yüzde 10 indirim uygulanan Akasya Acıbadem projesinde daire fiyatları 862 bin 500 liradan başlayıp 2 milyon 87 bin liraya kadar ulaşıyor.

acıbadem rezidans projeleri Haberi

acıbadem rezidans projeleri

Sinpaş GYO ve Akkök Şirketler Grubu bünyesindeki Saf Gayrimenkul tarafından inşa edilen Akasya Acıbadem'de benzersiz bir yatırım fırsatı sunuluyor. Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi üzerinde yer alan rezindanslarda teslimler 2013 yılında yapılacak.


Akasya Acıbadem projesinin yeni etabında kule ve yatay bloklarda çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 40 katlı kulede yer alan 2,5+1, 3,5+1, 4+1 dubleks dairelerin büyüklüğü 172 ile 250 metrekare değişiyor. Projenin 16 katlı yatay bloğunda büyüklükleri 118 ile 168 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 3-5+1 daire seçenekleri sunuluyor.  


Teslimleri 2013 yılında yapılacak Akasya Acıbadem rezidanslarda dubleks daireler 1.8 - 2.3 milyon lira arasında değişirken, yatay bloktaki daireler 900 bin lira ve 1.4 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Peşin alımlarda yüzde 10 indirimin uygulandığı projede, yüzde 50'si peşin...