06 / 05 / 2024

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar

Artaş Grubu, Avrupa Konutları markalı 3 projesini hayata geçirdiği Atakent’e Acıbadem Sağlık Grubu ile anlaşarak Acıbadem Atakent Hastanesi kazandırdı

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Ethica Sağlık Grubu sağlık yatırımlarına devam ediyor!

Yaşam kalitesini arttırmak adına yatırımlara devam eden Ethica Sağlık Grubu ve Vitalica Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Vitalica Wellness oluşumu ile vücudun iyileşme ve daha sağlıklı olma potansiyelini artırmayı hedefliyor...

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Haberi

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar

Avrupa Konutları Atakent 3 projesinin bünyesinde inşa edilen hastanede faaliyet gösterecek Acıbadem Atakent Hastanesi için Artaş Grubu ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanları, düzenlenen imza töreninde el sıkıştı.

Nitelikli konutlar ve büyük yatırımlarla planlı bir şekilde gelişen ve İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline gelen Atakent, Avrupa Konutları Atakent 3 projesiyle birlikte Acıbadem Sağlık Grubu’nun en büyük hastanesine sahip oluyor.


Acıbadem Proje Yönetimi binasında düzenlenen imza töreninde el sıkışan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, hastanenin bölgeye ve bölge insanına hayırlı olmasını dilediler.


Avrupa Konutları markalı projeleriyle Atakent bölgesine büyük yatırım yapan Çetinsaya; “Atakent, son derece planlı bir şekilde gelişen bir bölge ve İstanbul’un dönüşüm sürecinde örnek niteliği taşıyacak özelliklere sahip. Bu...