28 / 04 / 2024

Acıbadem sakinleri betonlaşma isyanı

Acıbadem sakinleri betonlaşma isyanı

Acıbadem sakinleri, Üsküdar Belediyesi'nin mahallede kalan son yeşil alan üzerindeki planlarını dün protesto etti. Eyleme katılan grup sık sık "Yık yık nereye kadar, bitti buraya kadar" sloganları attı.

Hızlı betonlaşma iklim felaketlerini beraberinde getiriyor!

Ülkemizde yine kentsel seller oluştu ve yaşamını yitirenler oldu. Sebebi ise açık seçik belli; çevrenin ve doğanın acımasızca yiyip bitirilmesi sebebiyle tetiklenen iklimsel değişim, aşırı betonlaşma dolayısıyla düşen yağmurun toprak tarafından emilememesi...

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

Acıbadem’deki yurt inşaatının mühürlenmesi için toplanıldı!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı bitişiğindeki arazide devam eden yurdun yapımı durdurdu. Mahalle sakinleri inşaatın önünde toplanarak binanın mühürlenmesini istedi.

The Mandarins Acıbadem’de aidat yok!

Aidatsız spor kulübü üyeliği imkanıyla düzenli spor yapmayı günlük hayatın bir parçası haline getiren The Mandarins Acıbadem sakinleri spor salonu ve havuz gibi sosyal donatılardan aidatsız yararlanacak.

Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı?

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı? Akasya Acıbadem yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akasya Acıbadem 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Saf GYO'nun Akasya Acıbadem AVM kiralamaları açıklaması!

Akasya Acıbadem AVM'de yer alan toplam 2 bin 11 metrekare mağaza alanın yıllık 2 milyon 999 bin 916 USD + Ciro Kirası Bedelle 16 farklı kiracıya kiralanması için kira sözleşmesi imzaladı.

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı

Acıbadem sakinleri yapılaşmayı protesto etti!

Acıbadem sakinleri, Üsküdar Belediyesi'nin mahallede kalan son yeşil alan üzerindeki planlarını dün protesto etti. Eyleme katılan grup sık sık "Yık yık nereye kadar, bitti buraya kadar" sloganları attı.

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Apple Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.

Apple, ikinci mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açacak!

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Apple Store Akasya Acıbadem'de mağaza açacak!

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.

Acıbadem sakinleri betonlaşma isyanı Haberi

Acıbadem sakinleri betonlaşma isyanı

AKP'li Üsküdar Belediyesi'nin kamuya ait olması gereken alanı Saf Gayrimenkul, Akasya İnşaat'ın hizmetine vermesi sonrası başlayacak yapılaşmaya karşı Acıbademliler Küçükpark'ta eylem yaptı. 

Eyleme katılan grup sık sık "Yık yık nereye kadar, bitti buraya kadar", "Susma haykır Acıbadem'de talana hayır", "Mahalleme parkıma yeşilime dokunma", "Acıbadem yeşildir yeşil kalacak" sloganları attı. Eylemde Acıbadem sakinleri adına konuşan Semra Aydın, Acıbadem'in acil ihtiyacı olan ilkokul, ortaokul ve lisenin yapılmadığını söyleyerek şöyle devam etti: "Acıbadem'de kamuya ait ilkokul, ortaokul, lise sınıfları ortalama 40 kişi ile eğitim açık, kapalı tek alanı yok. Kamunun olması gereken görürken, 32 derslik yapılmadı. Lisenin esamesi 2 yüz bin metrekare alanda kala kala 2 bin metrekare okunmadı. Gençlerimizin spor aktivitesi yapacak kaldı. Mahallelinin baskı ve zorlamasıyla, inşa aşamasından bakımına kadar korunan...