07 / 05 / 2024

acıbadem üsküdar

acıbadem üsküdar

Sinpaş GYO ve Akkök Şirketler Grubu'nun İstanbul Acıbadem'de yer alan Akasya Acıbadem projesi Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi üzerinde yer alıyor. Projede teslimler 2013 yılında yapılacak.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Acıbadem Türk Telekom binasında yapılan yenileme mecliste!

İstanbul ili Üsküdar ilçesi Acıbadem Mahallesi'ndeki Türk Telekom binasının dış cephesinin yenilenip yenilenmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Üsküdar'daki 4 mahalleye otopark müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. Türkmen, ''Acıbadem, Bulgurlu Mahallesi, Selimiye Stadı'nın altına bir otopark düşünüyoruz. Çengelköy'de bir otopark projemiz var'' diye konuştu.

Üsküdar Acıbadem Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesi, 1093 ada, 28 parsel ve doğusundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar olanı tadilatı askıda...

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Acıbadem'de hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesi toplamda 897 adet konut ve 11 dükkandan meydana geliyor. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.

Acıbadem'in yeni hastanesi Altunizade'de açıldı!

Acıbadem Grubu, 200 milyon dolarlık yatırımla Altunizade'de yeni hastane açtı. Üsküp, Sofya ve Irak Süleymaniye'de hastaneleri olan Acıbadem'in yeni hedefi Hollanda'da açmak.

Acıbadem Bilim Kampüsü icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Üsküdar'daki Acıbadem Özel Doğa Ortaokulu'nu ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 65 milyon TL olarak belirlendi.

acıbadem üsküdar Haberi

acıbadem üsküdar

Sinpaş GYO ve Akkök Şirketler Grubu bünyesindeki Saf Gayrimenkul tarafından inşa edilen Akasya Acıbadem'de benzersiz bir yatırım fırsatı sunuluyor. Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi üzerinde yer alan rezindanslarda teslimler 2013 yılında yapılacak.


Akasya Acıbadem projesinin yeni etabında kule ve yatay bloklarda çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 40 katlı kulede yer alan 2,5+1, 3,5+1, 4+1 dubleks dairelerin büyüklüğü 172 ile 250 metrekare değişiyor. Projenin 16 katlı yatay bloğunda büyüklükleri 118 ile 168 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 3-5+1 daire seçenekleri sunuluyor.  


Teslimleri 2013 yılında yapılacak Akasya Acıbadem rezidanslarda dubleks daireler 1.8 - 2.3 milyon lira arasında değişirken, yatay bloktaki daireler 900 bin lira ve 1.4 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Peşin alımlarda yüzde 10 indirimin uygulandığı projede, yüzde 50'si peşin...