01 / 05 / 2024

acıgöl hastanesi

acıgöl hastanesi

Nevşehir'de inşasına başlanan iki hastanenin tamamlanmasıyla birlikte İl genelinde hastanesi olmayan ilçe kalmayacak. İlçe Hastaneleri inşaatların başlamasından 700 gün sonunda tamamlanacak.

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Acıgöl kura sonuçları...

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Nevşehir Acıgöl 2020 kura sonuçları...

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Acıgöl projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşteTOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 ve TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu!

TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu ve TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları...

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Beyoğlu'na 100 yataklı göz hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri İstanbul'a çok daha modern yeni bir göz hastanesi inşa edecek. 

acıgöl hastanesi Haberi

acıgöl hastanesi

İnşasına başlanan iki hastanenin tamamlanmasıyla birlikte İl genelinde hastanesi olmayan ilçe kalmayacak. Nevşehir il genelinde Kozaklı ilçesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Faaliyetini sürdürürken, Ürgüp İlçesi'ne TOKİ tarafından 50 yataklı devlet hastanesi yapımına başlandı. 


Hacıbektaş ilçesinde tamamlanan 25 yataklı İlçe Entegre Hastanesi ile Avanos ve Derinkuyu'ya yapılan 10 yataklı İlçe Hastaneleri önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine girecek. Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından İlçe Hastaneleri olmayan Gülşehir ve Acıgöl'e yapılacak olan 10 yataklı İlçe Hastanelerinin ihalesi de geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Bu yıl içerisinde inşaatına başlanacak İlçe Hastaneleri inşaatların başlamasından 700 gün sonunda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak. 


Kapadokya Muşkara...