03 / 05 / 2024

açık artırmayla araç satışı

açık artırmayla araç satışı

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satacak. İşte ihale detayları...

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

TOKİ tam 50 ildeki 575 arsayı açık artırmayla satacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu tam 50 ilde yer alan toplam 575 arsayı açık artırmayla satacak. Bu tarihleri sakın kaçırmayın... 

Kamu kurumları gayrimenkullerini elektronik ortamda açık artırmayla satabilecek!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da değişiklik yapıldı. Bu değişiklikle Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a tabi kamu kurum ve kuruluşları, menkul ve gayrimenkul malları elektronik ortamda açık artırmayla satılabilecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Açık artırmayla gayrimenkul satışına 'internet' vizesi!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Yeni kanun teklifi ile gayrimenkuller artık internetten açık artırmayla satılabilecek.

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

TOKİ 206 arsanın satış ve kiralamasını açık artırmayla yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 26 ilde 206 arsanın açık artırma yöntemiyle satışı ve kiralamasını gerçekleştirecek.

TOKİ açık artırmayla onlarca konut ve iş yerini satıyor!

TOKİ bazı illerde konut ve iş yerini açık artırmayla satışa sunacağını internet sitesinden duyurdu. Hemen teslimli olarak satışa sunulan projelerde; Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulan, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul edilecek.

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

açık artırmayla araç satışı Haberi

açık artırmayla araç satışı

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2003 model Ford Transit 350L minibüsü satışa çıkardı.

Söz konusu minibüsün muhammen bedeli 40 bin TL, geçici teminat bedeli ise 8 bin TL olarak belirlendi.

Merakla beklenen ihale 05 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00'da Alemdar Mah. Hacıbeşir Tekkesi Sok. Hacıbeşirağa Medresesi No:5 cağaloğlu Fatih  adresindeki İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Odasında İhale Komisyonunca gerçekleştirilecek.

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait araç 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. maddesine göre “açık teklif usulu”(artırma) ile satışa çıkarıldı.

1-    İhale; 05.10.2022tarihinde Çarşambagünü, yukarıda belirtilen saatlerde Alemdar Mah. Hacıbeşir Tekkesi Sok. Hacıbeşirağa Medresesi No:5 cağaloğlu Fatih  adresindeki İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Odasındaİhale Komisyonunca yapılacaktır.
2-    Yukarıda nitelikleri belirtilen Vakfımıza...