03 / 05 / 2024

açık avm projesi

açık avm projesi

MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Sinan Mahallesi'ne uygulanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kendi mahallelerine de uygulanması talep edildi. "Diğer mahallerimizi de çağın koşullarına uygun hale getireceğiz" dedi...

Süleyman Evcilmen: Açık AVM projesi yaygınlaştırılacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, esnaf ziyaretlerinde Sinan Mahallesinde uygulanan ve büyük beğeni kazanan açık AVM projesinin alışverişin yoğun olduğu bölgelerde uygulanacağını söyledi.Açık AVM projesi yaygınlaştırılacak...

Trabzon Açık AVM Projesi toplantısı TTSO'da gerçekleştirildi!

Trabzon'un kent meydanının tarihi ve kültürel kimliğinin öne çıkarılarak yeniden eski canlılığına kavuşturulmasını amaçlayan ve Uzun Sokak, Meydan ve Kahramanmaraş Caddesini kapsayan Açık AVM Projesi toplantısı TTSO'da yapıldı

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

Şimdi açık AVM'ler ve outlet'ler moda!

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Belça arazisindeki AVM projesi meclis gündeminde!

Belça arazisi üzerinde inşaası başlanan AVM projesi yeniden Lefkoşa Belediye Meclisi gündemine oturdu. AVM inşaatıyla ilgili şirketin mali sorun yaşadığı belirtildi.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Ahmet Vefik Alp'ten Kıbrıs'a köprü projesi!

Ahmet Vefik Alp Anamur’dan Koruçam’a ‘Kıbrıslink’ Yavruvatana Köprü projesinin hayata geçebileceğini söyledi. Alp: "Bir gün Kıbrıs’a geçiş projem gerçekleşirse adı ‘Denktaş Köprüsü’ olsun." dedi.

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Shemall AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Shemall AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Shemall AVM Shemall AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Shemall AVM bayramda kaçta açılacak? Shemall AVM bayramda kaça kadar açık?

Sancakpark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Sancakpark AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Sancakpark AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Sancakpark AVM bayramda kaça kadar açık? Sancakpark AVM bayramda kaçta açılacak?

Rings AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Rings AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Rings AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Rings AVM bayramda kaça kadar açık? Rings AVM bayramda kaçta açılacak?

Profilo AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Profilo AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Profilo AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Profilo AVM bayramda kaçta açılır? Profilo AVM bayramda kaça kadar açık?

açık avm projesi Haberi

açık avm projesi

MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen esnaf ziyaretlerine Atatürk Caddesi, Kazım Özalp Caddesi ve Belediye İş Merkezi'nde devam etti. Esnafla sohbet eden Başkan Evcilmen'den Sinan Mahallesi'ne uygulanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kendi mahallelerine de uygulanması talep edildi. Evcilmen de "Diğer mahallerimizi de çağın koşullarına uygun hale getireceğiz" dedi. 


Sabah...