13 / 05 / 2024

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe 'de, İlhami Açıkalın Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Günlük demir fiyatı: İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demire zam geldi mi? 6 Mayıs demir fiyatları

Günlük demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde yer alıyor. Demir fiyatlarına zam geldi mi? Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatı kaç lira? 6 Mayıs 2024 demir fiyat listesi...

Yarısı Bizden Kampanyası tüm detaylarıyla açıklandı! Kentsel dönüşüm kredisi almak için hemen bakın!

Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili en detaylı bilgileri paylaştı. İşte o paylaşım...

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kamu işçisinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın işçi için yüzde 45 zam! Peş peşe açıklandı! 

Kamuda 700 bini aşkın işçinin ücretlerine uygulanacak zammın belirleneceği görüşmelerde işçi ve işveren tarafı, ikramiyenin de aralarında olduğu konu başlıklarında mutabık kalırken taban ücret ve yüzdelik zam konusundaki pazarlıklarına devam ediyor. İşte son durum...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, İlhami Açıkalın Müdürlüğü'nde kuruldu.


Açıkalın Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak.  Her türlü elektrik ve elektronik ev aletleri; buzdolabı, bulaşık, çamaşır makineleri,triko ve nakış makineleri, teyp, radyo,...