08 / 07 / 2024

acil servis istasyonu bağışlanabilirmi

acil servis istasyonu bağışlanabilirmi

Sağlık Bakanlığı' nca, "112 Acil Servis istasyonları skandalının kapısı Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından açılmış oluyor" iddiasının hiçbir dayanağı olmadığı belirtilerek iddianın gerçeklerle bağdaşmadığı bildirildi....

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Belediyeden o ilde 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, akaryakıt ve servis istasyonu ile ticaret ve turizm alanı imarlı arsayı satış çıkardı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Merkezefendi ilçesi, Kayaköy Mahallesi'nde akaryakıt ve servis istasyonu satacak.

Belediye akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir İli Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir Dursunbey ilçesi, Akbaşlar Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Belediye 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Alakova Mahallesi'nde yer alan 5 bin 368 metrekare alana sahip  akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Meram Belediyesi'nden büyük fırsat! 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! 

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

acil servis istasyonu bağışlanabilirmi Haberi

acil servis istasyonu bağışlanabilirmi


Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden, bir gazetede "Sağlık Bakanı'na soruyorum: O izin belgesini enişteye nasıl verdiniz?" başlığıyla yayınlanan köşe yazısıyla ilgili açıklama yapıldı. 


Köşe yazısında sözü edilen belgenin, Sağlık Bakanlığına bağlı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "cevap yazısı" olduğu, "olur" veya "protokol" niteliği taşımadığı vurgulanan açıklamada, "skandalın kapısını açan 'olur' belgesi" olarak nitelendirilmeye çalışılan belgenin, söz konusu şahısların Bakanlığa gönderdiği talep üzerine yazılan ve ilgili konudaki mevzuatı hatırlatan bir cevap yazısı olduğuna işaret edildi. 


Açıklamada şunlar kaydedildi:  


"Cevap yazısının son cümlesindeki 'Bağış ve isim verme ile ilgili mevzuat çerçevesinde protokol yapılarak istasyon hizmet binalarının yaptırılabileceği değerlendirilmiştir' ifadesi ise Bakanlığımızdan talepte bulunan şahıslar ile hiçbir izin protokolünün imzalanmadığını tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde gözler önüne sermektedir.


'Bağış ve isim verme ile...