04 / 05 / 2024

acılar Ispartakule konutlaarı kura çekim tarihi

acılar Ispartakule konutlaarı kura çekim tarihi

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı: Şehirler hızla afetlere dirençli hale getirilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerdeki acıları bir daha yaşamamak amacıyla Türkiye'nin deprem kuşağında olduğu gerçeği dikkate alınarak, kentleri bir an önce afetlere dirençli hale getireceklerine vurgu yaptı.

Uzman isim açıkladı! Sigorta ve kaskoda fiyatlar yükselince...

6 Şubat'ta olan ve büyük acı yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde çok büyük yıkıma sebep olurken tüm Türkiye'yi de üzüntüye boğdu. 11 ilde büyük acılar meydana gelirken ülke genelinde deprem korkusu, kaygısı bir kez daha çok yoğun halde gündeme geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması etkin şekilde uygulanmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Marmara Depremi'ndeki acıların tekrarlanmaması için yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması düzenlemesinin etkin şekilde hayata geçirilmesi ve denetim sisteminin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna - Rusya savaşı yeni milyarderler yarattı. Oxfam'ın açıklamasına göre; savaş ve pandemi nedeniyle artan enerji ve gıda fiyatları nedeniyle zenginler servetlerine servet katarken, 573 kişi de milyarder oldu.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule toplam geliri 208 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa toplam geliri belli oldu. Protokol ile 192 milyon 164 bin 800 TL olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 208 milyon 356 bin 83 TL'ye yükseldi.

Ebruli Ispartakule'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Ebruli Ispartakule) kapsamında, 678 Ada 11 Parsel A2, D1, D2, D3, D4, D5 Bloklar, Sosyal Tesis, Kapalı Otopark ve Ada Dışı Altyapı Hatlarının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi!

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi detayları...

İzmir Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin neden olduğu acılar, merkezi hükümet, yerel yönetimler ve vatandaşların el ele vermesiyle hafifletildi.

TEM 34 Tahtakale 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (TEM 34 Tahtakale) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

acılar Ispartakule konutlaarı kura çekim tarihi Haberi

acılar Ispartakule konutlaarı kura çekim tarihi

Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık 1.849 daire ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Proje daire teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Projede 1.500 adet daire kura yöntemiyle alt gelir grubu, özel durum grubu ve orta gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.


Ispartakule Konutları 248 bin TL'den satışa çıkıyor. Projede dairelerin büyüklükleri  87,22 ile 221,14 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Emlak Konut GYO Ispartakule'de başvurular 3 Temmuz'da sona erecek. Projede başvuru bedeli olarak alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 5 bin TL ödeniyor. 


Emlak Konut GYO imzalı Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da bulunan...