02 / 05 / 2024

acılar toya vista daire fiyatları

acılar toya vista daire fiyatları

TOYA Yapı tarafından Avcılar’da inşa edilen Toya Vista’da yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Bakan Özhaseki açıkladı: Şehirler hızla afetlere dirençli hale getirilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerdeki acıları bir daha yaşamamak amacıyla Türkiye'nin deprem kuşağında olduğu gerçeği dikkate alınarak, kentleri bir an önce afetlere dirençli hale getireceklerine vurgu yaptı.

Uzman isim açıkladı! Sigorta ve kaskoda fiyatlar yükselince...

6 Şubat'ta olan ve büyük acı yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde çok büyük yıkıma sebep olurken tüm Türkiye'yi de üzüntüye boğdu. 11 ilde büyük acılar meydana gelirken ülke genelinde deprem korkusu, kaygısı bir kez daha çok yoğun halde gündeme geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması etkin şekilde uygulanmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Marmara Depremi'ndeki acıların tekrarlanmaması için yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması düzenlemesinin etkin şekilde hayata geçirilmesi ve denetim sisteminin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna - Rusya savaşı yeni milyarderler yarattı. Oxfam'ın açıklamasına göre; savaş ve pandemi nedeniyle artan enerji ve gıda fiyatları nedeniyle zenginler servetlerine servet katarken, 573 kişi de milyarder oldu.

İzmir Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin neden olduğu acılar, merkezi hükümet, yerel yönetimler ve vatandaşların el ele vermesiyle hafifletildi.

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

GYODER’den İzmir depremi açıklaması!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, İzmir depremi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Daha büyük acılar yaşamamak için depreme karşı tüm önlemleri almalıyız” ifadelerini kullandı.

Yalova'daki Gazi Minareli Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Üzerinde taşıdığı kurşun ve top mermileri izleriyle Yunan işgalinin acılarını yansıtan Yalova Güneyköy'deki tarihi cami, restorasyondan sonra tekrar ibadete açıldı.

Bursa Osmangazi'de 11 yılda 1.465 bina yıkıldı!

Türkiye’yi yasa boğan 17 Ağustos 1999 depremin unutulmaması ve tekrar aynı acıların yaşanmaması için 2009'da yeni bir şehirleşme hamlesine öncülük eden Osmangazi Belediyesi, 11 yılda yarım milyona yaklaşan insanın yaşamına dokunan büyük bir değişim, gelişim ve dönüşüme imza attı.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aynı acıları tekrar yaşamamak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

acılar toya vista daire fiyatları Haberi

acılar toya vista daire fiyatları

Aile yaşantısına göre geliştirilen Toya Vista’da dairelerin fiyatları 416 bin TL’den başlıyor. Projede, 112 ile 162 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Toya Vista’da ticari alanların kiralamasında da sona yaklaşıldı. E-5’e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede...