29 / 04 / 2024

açılması planlanan oteller

açılması planlanan oteller

Türkiye’de toplam 7 bin 804 oda kapasiteli 43 yeni otel projesinin yatırımına devam ediyor. Hizmete açılan otellere bu yıl 24 yeni tesis ekleniyor.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Açılması planlanan spor tesisleri meclis konusu oldu!

Sporun yaygınlaştırılması için açılacak tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısı TBMM'de!

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesi mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesini Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Zeytinliklerin imara açılmasına itiraz!

Üretim reform paketi kapsamında zeytinlik alanların imara açılması ile ilgili düzenlemeye AK Partili milletvekillerinden itiraz geldi. Vekiller, “Sırıtıyor, reform paketine gölge düşürüyor” ifadesinde bulundu.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açılmasına tepki!

Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından İzmir'de hayata geçecek Çiğli ve Narlıdere bölgelerini birleştirecek olan İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin ÇED raporuna dava açılmasına tepkiler gösterildi.

Ordu'da yapılması planlanan şehir hastanesi mecliste!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'da yapılması planlanan şehir hastanesine ilişkin Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a 5 soru sordu..

Türkiye'nin ilk "Tapu Müzesi" 2018'de açılacak!

Osmanlı'dan bugüne Türklerin "hazine" değerindeki tapu ve kadastro kayıtları ile haritaları, Türkiye ve dünyada ilk olma özelliğini taşıyacak ve 2018'de açılması planlanan "Tapu Kadastro ve Harita Müzesi"nde sergilenecek.

Tarım arazilerinin imara açılmasına izin verilmeyecek!

Antalya Tarım Konseyi toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Buradan duyuruyoruz tarım arazilerinin imara açılmasına izin verilmeyecek" dedi.

Mersin'de 40 yıldır açılması planlanan yol açılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik sorununu çözmeye devam ediyor, yapılan çalışmalar kapsamında yeni açılan cadde ve sokaklar trafikte nefes aldırıyor.

Mersin Hamidiye Alayı Kışlası arazisi imara açılmasın!

Mersin Hamidiye Alayı Kışlası olarak inşa edilen 30 bin metrekare arazinin imara açılması ile ilgili tepkiler sürüyor.

Sel felaketlerinin nedeni dere yataklarının imara açılması!

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, “Maalesef kentlerde imar rantı nedeniyle dere yataklarının kapatılarak imara açılması, sel felaketinin en temel nedeni" dedi.

açılması planlanan oteller Haberi

açılması planlanan oteller

Türkiye’de bulunan otellere bu yıl 24 yeni tesis kazandırılıyor. Yeni otellerin eklenmesiyle toplam oda kapasitesi 4 bine çıkıyor.

Akşam'da yer alan habere göre; Top Hotel Construction tarafından açıklanan veriler kapsamında, Türkiye’de toplam 7 bin 804 oda kapasiteli 43 yeni otel projesinin yatırımına devam ediyor. Otellerin toplam oda sayısı 3 bin 894’e ulaşan 24 otelin bu yıl hizmete girmesi planlanıyor.

Verilere göre, Türkiye’de otelcilik alanında bulunan büyümenin, 2021 ve 2022’de yalnız 4 ve 5 yeni otel açılışında yavaşlayacağını belirtiyor. 2023 yılına kadar 10 yeni otel hizmete açılacak. Devreye alınması planlanıyor ve toplam 43 projeden 21’i 4 yıldızlı kategoride bulunurken, 22’si 5 yıldızlı olacak.

İstanbul Birinci

Türkiye’de yeni otel büyümeleri değerlendirildiğinde İstanbul açık ara birinci sırada.

Otel Sayılarını En Çok Arttıran Markalar

Otellerin markalara göre dağılımı değerlendirildiğinde...