29 / 04 / 2024

Acıpayam inşaat denetimleri

Acıpayam inşaat denetimleri

Acıpayam Belediyesi zabıta ekipleri bölgede yapımı devam eden inşaatları denetleyerek, alınması gereken güvenlik önlemlerinin takibini yaptı.

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

TOKİ Denizli Acıpayam 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Acıpayam’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Acıpayam’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi...

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

2020 birçok sektöre fazlasıyla acı çektirirken inşaatın korona kaynaklı sorunlara rağmen canlandığı, çarkların dönmeye başladığı bir yıl oldu. Peki inşaat sektörünün 2021 beklentileri ve ihtiyaçları neler?

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

İnşaat Mühedisliği bölümünde 3 bin 290 kişilik kontenjan boş kaldı!

İzmir depreminden sonra dikkatler jeoloji, jeofizik ve inşaat mühendisliği bölümlerinde verilen eğitime çevrildi. Durum içler acısı. Mühendislerin yüzde 62.9’u diplomasına uygun iş bulamayıp asgari ücretle çalışıyor. Bu bölümlerden mezun mühendislerin yüzde 98’i yoksulluğa doğru gidiyor.

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Acıbadem'deki yurt inşaatı mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı’na komşu arazideki yurt inşaatı sürüyor. İnşaatta kaçak kat yapıldığı ortaya çıktı. İkinci kez mühürlenen inşaatın, mührünün söküldüğü ileri sürüldü...

Acıbadem Tibaş Parkı inşaatında gerginlik yükseliyor!

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesine mahallelinin tepsi artıyor. Mahalle halkı "Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen,  Üsküdar ilçemize vermiş olduğu kamusal zararların hesabını verecek" dedi..

Acıbadem’deki yurt inşaatının mühürlenmesi için toplanıldı!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı bitişiğindeki arazide devam eden yurdun yapımı durdurdu. Mahalle sakinleri inşaatın önünde toplanarak binanın mühürlenmesini istedi.

Edremit'te 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikildi!

Kaz Dağları’nın dibindeki Edremit Körfezi’nde 25 senede, 3,5 milyon zeytin ağacı imara açılan araziler sebebiyle kesildi. 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikilerek büyük bir ağaç katliamına imza atıldı

Denizli Acıpayam'a 168 konut müjdesi!

AK Parti Denizli Milletvekili Tin, "Denizli’deki deprem mağdurları için devletin tüm ilgili birimleri seferber oldu. Acıpayam’da var olan 168 konut, depremzedelerin emrine verilecek" dedi...

TOKİ Denizli Acıpayam alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Acıpayam inşaat denetimleri Haberi

Acıpayam inşaat denetimleri


Acıpayam Belediyesi zabıta ekipleri bölgede yapımı devam eden inşaattan denetleyerek, alınması gereken güvenlik önlemlerinin takibini yaptı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şev kan, ilçe genelinde bulunan inşaatların çevre güvenlik önlemleri alınması, inşaat malzemelerinin yaya geçişlerini engellememesi açısından yol üzerinde bırakılmaması için denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade etti.  Başkan Şev kan, " Bölgemizde inşaat sektörünün gelişmesi bizi mutlu ediyor fakat ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın da güvenliğini ve huzurunu çok önemsiyorum " dedi.  Gerekli tedbirlerin alınmadığı inşaatlara uyarı cezası verildiğini de ifade eden Şevkan,'"Uyarıyı dikkate almayan firmalara kabahatler kanununa göre ceza uygulanacağım da belirtmek isterim. Zabıta ekiplerimiz bütün güvenlik önlemleri alınmış inşaatlara da giderek firma sahiplerine teşekkürlerimizi iletmektedir.  Amacımız her yönüyle ilçemizde vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu yaşamasıdır" diye...