19 / 05 / 2024

ACO Sochi Kış Olimpiyatları

ACO Sochi Kış Olimpiyatları

1972 Münih Olimpiyatları’ndan itibaren ACO spor kanalları tüm dünya genelindeki olimpiyat tesislerinde kullanılıyor. Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, spor tesislerindeki başarısını ve tecrübesini Sochi Olimpiyatları’nda da kanıtladı..

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

Genpower Soçi Kış Olimpiyatları'nın tüm elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Genpower Jeneratör, 23 Şubat 2014 tarihinde tamamlanacak olan 2014 SOCHI Kış olimpiyatlarına 20 Adet 500 KVA jeneratör ile toplamda 10 MVA gücünde olimpiyatın tüm elektrik ihtiyacını karşılayacak Power Plant kurdu...

ACO, Sochi Kış Olimpiyatları'na damga vurdu!

1972 Münih Olimpiyatları’ndan itibaren ACO spor kanalları tüm dünya genelindeki olimpiyat tesislerinde kullanılıyor. Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, spor tesislerindeki başarısını ve tecrübesini Sochi Olimpiyatları’nda da kanıtladı..

Aco ışıklı drenaj sistemiyle açık alanlar ışıl ışıl!

Zorlu Center’da da özellikle tercih edilen ACO Lightline ışıklı drenaj sistemi; kaliteyi yeni bir çizgi ve tasarımla birleştirerek fark yaratıyor. Aco ışıklı drenaj sistemiyle açık alanlar ışıl ışıl...

TOKİ'nin Ankara Turkuaz Vadisi kampanyası 30 Aralık‘a kadar uzatıldı

TOKİ'nin Garanti Bankası ile işbirliği yaparak 65 bin 602 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardığı Turkuaz Vadisi'ndeki 195 konutun kampanyası 30 Aralık'a kadar uzatıldı.

KİPTAŞ Küçükçekmece projesi bugün satışta

55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak KİPTAŞ Kayabaşı Konutları'nın başvuruları bugün başlıyor. Başvurular nereye yapılacak? Kampanyadan son detaylar!

ÇorluPark'ta örnek daire Aralık'ta görücüye çıkıyor

65 bin YTL'den başlayan fiyatlar satışa çıkarılan ÇorluPark'ta Aralık ayı sonunda örnek daire hazır.

7 milyar dolarlık dev gayrimenkule geldi!

Dünyanın er büyük ticari gayrimenkul şirketlerinden Goodman Türkiye pazarına girdi. İş bölgeleri, ofis bölgeleri, endüstriyel gayrimenkul, depo ve dağıtım merkezlerine sahip olan, bunları geliştiren ve yöneten entegre gayrimenkul grubu Goodman, İzmit'te 5

Kızılay Samsun'da emlak satacak

Türkiye Kızılay Derneği, Samsun merkez ilçe Büyükoymaca Köyü'nde bulunan kamp ve arsasını satmak üzere ihale açtı.

Tarihi Yarımada'da yıkım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Tedbir Müdürlüğünce, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'da özellikle tarihi yarımada üzerinde yer alan kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

3'ncü köprü piyangosu Boyalık'a vurdu

İstanbul Boğazı'na yapılması planlanan 3'üncü köprünün geçeceği muhtemel güzergâhlarla ilgili spekülasyonlar arsa fiyatlarını uçurdu. Fiyatlar beşe katlandı!

Alışveriş merkezlerinde kira kavgası kızışıyor!

Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçel

KİPTAŞ'ın yeni kampanyası 6 Aralık'ta!

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'de inşa edeceği, 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak konut projesine başvurular 6 Aralık'ta başlayacak. Kampanya'da aylık faiz oranı ne? Kaç konut olacak? www.emlakkulisi.com farkıyla gelişmelerden haberdar olmak için tıkla

ACO Sochi Kış Olimpiyatları Haberi

ACO Sochi Kış Olimpiyatları


1972 Münih Olimpiyatları’ndan itibaren ACO spor kanalları tüm dünya genelindeki olimpiyat tesislerinde kullanılıyor.

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, Sochi Kış Olimpiyatları’nın tercih edilen markası oldu.

1972 Münih Olimpiyatları’ndan itibaren ACO spor kanalları tüm dünya genelindeki olimpiyat tesislerinde kullanılıyor. Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, spor tesislerindeki başarısını ve tecrübesini Sochi Olimpiyatları’nda da kanıtladı.


ACO Türkiye’nin Satış Direktörü Hüseyin Arslan, Sochi Kış Olimpiyatları için yapılan yatırımlar içerisinde otoyollar, tramvay hatları, oteller ve altyapı çalışmalarının olduğunu belirterek, yatırım hacminin 30 milyar Euro’yu bulduğunu söyledi.

Sochi Kış Olimpiyatları’nda ACO Türkiye olarak Krasnador bölgesine bağlı Krasnaya Polyanna’da 540 ve 960 metre yükseklikteki otellerin  projelerine dahil olduklarını ifade eden Arslan, “Projelerin toplam inşaat alanı 1 milyon metrekareyi buldu. Bu projede otel...