29 / 04 / 2024

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Acar, Erkan Acar ve Abdulvahap Acar imzasıyla kuruldu.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Falkoz İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

Falkoz İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü’de 1.000.000,00 TL sermaye ile Melike Acar tarafından kuruldu.

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmn Global Yapı Malzemeleri İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kani Acar tarafından kuruldu.

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzur 571 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Acar ve Şerafettin Karataş ortaklığında kuruldu.

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Olgun Acar ve Rabiye Şahin ortaklığında kuruldu.

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Teknoloji Bilişim İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kemal Acar tarafından kuruldu.

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yastim Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Safa Acar tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  150 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Acar  ve Sezgin Demir tarafından kuruldu.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Acar, Erkan Acar ve Abdulvahap Acar imzasıyla kuruldu. 


Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...