04 / 05 / 2024

Acun llıcalı nın eşi Zeynep llıcalı mağaza açtı

Acun llıcalı nın eşi Zeynep llıcalı mağaza açtı

Mimarlık firmasının Levent'teki yeni ofislerinin ve showroom açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Açılışa aralarında Gülben Ergen, Pervin Ersoy, Aylin Yılmaz, Burcu Erçil, Nuran Erçil, Sitare Akdilek vardı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Bu uygulamaları telefonunuzdan silin! Şarjınızı sonuna kadar indiriyor!

Hangi uygulamalar akıllı telefonlarınızın şarjını en hızlı tüketir? İşte pil ömrünü en çok etkileyen uygulamalar...

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max'e özel değişim kampanyası kapsamında 26 bin TL'ye kadar varan indirim düzenledi. Bu indirim değişim yaptığınız akıllı cihazın fiyatına göre; değişiklik gösterebiliyor.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

Ön siparişe katılma ve teslim alma hakkı kazanacaksınız! Togg NFT açık artırması başlıyor!

Milli araba Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında olacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasında hak sahibi olacak.

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dünyanın lider markası Arçelik tasarım ödüllü ileri teknolojiye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 fincanlık kapasiteye sahip kahve makinesi fiyatıyla da yüzünüzü güldürüyor. Peki bu tasarım ödüllü ürünü en ucuza nerden alabilirsiniz? Sizler için araştırdık. İşte telve

iPhone meraklılarını üzecek şok zam! iPhone 14’ün fiyatı arttı! İşte iPhone 14’ün yeni fiyat listesi!

Hem Türkiye hem de dünyada en çok rağbet gören akıllı telefonların markalarının başında gelen iPhone fiyatları zamlandı. Phone üreticisi Apple, Türkiye’deki telefon fiyatlarına yeni zam yaparken, en çok takip edilen model iPhone 14’ün fiyatı ise bakın ne kadar oldu?

Acun llıcalı nın eşi Zeynep llıcalı mağaza açtı Haberi

Acun llıcalı nın eşi Zeynep llıcalı mağaza açtı

Açılışta ayrıca Revna Demirören, Yelda Demirören, Saba Tümer, Elif Gönlüm, Hande Acar, Işıl Rençber, Feryal Gülman'ın da gazinodan ünlü isimler katıldı. 

Sevgilisi Şeyma Subaşı ise Kumaş Tasarım Yarışması'nın Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleşen gecesindeydi. Renkli bir defilenin yer aldığı yarışmayı izleyen llıcalı'nın sevgilisi ve kızının annesi Subaşı, güzelliğiyle dikkat çekti. Subaşı, gazetecilerin sorularını duymazdan...