28 / 04 / 2024

Ada Ekspresi sefer saatleri

Ada Ekspresi sefer saatleri

Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos'ta seferlere başlayacak!

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos itibarıyla Ankara-Tahran arasında karşılıklı olarak haftada bir gün sefer yapacak, seyahat süresi yaklaşık 57 saat olacak. 

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Turistik Doğu Ekspresi'nde ilk sefer günü belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 25 Şubat'ta yaptığı açıklamasında, "Doğu Ekspresi amacı dışında kullanılıyor" diyerek turizme hizmet edecek yeni bir treni hizmete alacaklarını açıklamıştı. "Turistik Doğu Ekspresi" ilk seferini 29 Mayıs'ta yapacak.

Van Gölü Ekspresi 5 ay sonra yeniden seferlere başladı!

Tatvan-Muş-Bingöl-Ankara arası tren seferleri, beş ay aradan sonra yeniden başladı. Tatvan-Muş-Bingöl (Kale)-Genç-Elazığ-Malatya-Sivas ve Kayseri güzergâhından Ankara’ya sefer yapan Van Gölü Ekspresi, Muş-Tatvan arasındaki demir yolu yenileme çalışmaları

Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek!

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek.

Pamukkale Ekspresi gündüz işletilecek!

Eskişehir'den İstanbul (Pendik) ve Ankara yüksek hızlı trenlerine bağlantı verecek şekilde Denizli-Eskişehir-Denizli arasında sefer yapan Pamukkale Ekspresi, 1 Nisan'dan itibaren gündüz işletilecek..

Pamukkale Ekspresi 7 yıl aradan sonra sefere çıktı!

Pamukkale Ekspresi 7 yıl aradan sonra sefere çıktı. Denizli-İstanbul arasında demiryoluyla ulaşımı sağlayan Pamukkale Ekspresi için yapılan çalışmaların ardından düzenlenen ilk sefer nedeniyle Denizli garında tören düzenlendi.

Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı!

Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek.

Ada Ekspresi seferleri 3 yıl sonra yeniden başladı!

Yüksek hızlı tren (YHT) hattının inşası nedeniyle 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı...

Ada Ekspresi seferlerine yeniden başladı!

Yüksek hızlı tren (YHT ) hattının inşası nedeni ile 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye - Pendik hattında yolcu taşımaya başladı.

Pendik Arifiye tren seferleri Pazartesi başlıyor!

YHT hattı inşası nedeniyle ara verilen Adapazarı-İstanbul tren seferleri 5 Ocak'tan itibaren yeniden başlıyor. Arifiye-Pendik arasında hizmet verecek Ada Ekspresi, ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere günde 8 sefer yapacak.

Adapazarı-İstanbul tren hattı açılıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ada Ekspresi adıyla Arifiye-Pendik arasında klimalı vagonlarla hizmet verecek olan trenler ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak.

Ada Ekspresi sefer saatleri Haberi

Ada Ekspresi sefer saatleri


Yüksek hızlı tren (YHT) hattının inşası nedeniyle 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı. 


Alınan bilgiye göre, Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek. 


Ne kadar ücret ödenecek?


Adapazarı-Pendik hattında çocuk ve 65 yaş üzeri yolcular 8 liraya, genç, öğretmen, 60 yaş üzeri ve gidiş-dönüş bileti alanlar 13 liraya, indirime tabi olmayan yolcular ise 16 liraya seyahat edecek. 


İzmit Garı'ndan Arifiye'ye seyahat eden Arda Avran, gazetecilere yaptığı açıklamada, treni epey beklediğini belirterek, 3 yıldır ulaşım için karayolunu kullanmak zorunda kaldığını söyledi. 


İzmit'te ikamet edip Adapazarı'nda ticaretle uğraştığını dile getiren...