29 / 04 / 2024

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi iletişim

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi iletişim

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu!

"Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu" sloganıyla tanıtılan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede nakitte yüzde 12 indirim uygulanıyor.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 17 Şubat 2015'te, Arnavutköy'de 75 bin TL sermaye ile, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Mustafa Köse: Antalya büyük kamu yatırımı alıyor!

Antalya'ya son 12 yılda yapılan kamu yatırım tutarının 13,9 milyar lira olduğuna dikkat çeken AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İstanbul'un vergi gelirini de değerlendirdi.

Mustafa Köse: Antalya'ya 14 milyar liralık kamu yatırımı yapıldı!

Antalya’ya son 12 yılda yapılan kamu yatırım tutarının 13,9 Milyar lira olduğuna dikkat çeken AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “İstanbul yalnızca vergi geliri olarak devlet bütçesine 160 milyar TL katkıda bulunmuştur" dedi

Evvel İstanbul 700 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes'in Başakşehir’deki 'Evvel İstanbul' projesindeki 678 konuta iki ayda rekor talep geldi. Proje 700 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi iletişim Haberi

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi iletişim

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi konusu:
EMLAK 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Turizm ve gayrimenkul yatırımları yapmak. İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt...