27 / 04 / 2024

Adabükü Evleri nerede

Adabükü Evleri nerede

Adabükü Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 310 bin eurodan başlıyor. Projeyi görmek isteyenler için 7. Yazlık Evler Fuarı yarın da Harbiye Askeri Müzesi'nde devam edecek...

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 230 TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Bodrum Fabay Adabükü Evleri fiyatları 146 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen Fabay Adabükü Evleri 143 adet daireden meydana geliyor. Denize sıfır konumda yer alan Bodrum Fabay Adabükü Evleri fiyatları 146 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat!

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Bodrum projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Fabay Adabükü Evleri 2018'de teslim edilecek!

Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat, Fabay Adabükü'nü hayata geçirdi. Fabay İnşaat Pazarlama Müdürü Fatih Furkan Özyer, Bu Fabay’ın ilk projesi. 2018 Mayıs’ta teslim edilecek" dedi.

Adabükü Solemar Evleri fiyat listesi!

Adabükü Solemar Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. 134 konuttan oluşan Adabükü Solemar Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Tual Bahçekent Evleri nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 365 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 23 blok şeklinde yükseliyor. Peki Tual Bahçekent Evleri nerede?

Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Hill Kartal Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Dekar Yapı Asmalı Hayat Evleri nerede?

Dekar Asmalı Hayat'ta son etap teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. Proje 78 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Dekar Yapı Asmalı Hayat Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Adabükü Evleri nerede Haberi

Adabükü Evleri nerede


MM Proje'nin hayata geçirdiği Adabükü Evleri, Bodrum'da yer alıyor. 7. Yazlık Evler Fuarı'nda tanıtılan Adabükü Evleri, 26 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırıldı. İnşaat alanı 13 bin 406 metrekare olan Adabükü Evleri, 21 müstakil konuttan meydana geliyor. 


Ortakent'te proje aşaması tamamlanmış ve inşaat aşamasında olan Adabükü Evleri'nde villalar 2 katlı olarak tasarlandı. Doğa ile uyumlu bir yapıda yükselen Adabükü Evleri'nde fitness center, sosyal tesisler, plaj, restoran, yüzme havuzu, sauna ve buhar odası yer alıyor. 


Adabükü Evleri'nde teslimlerin Haziran 2014'te yapılması planlanıyor. Denize sıfır projede eşyasız 420 metrekarelik villaların fiyatları 2 milyon 310 bin euro, 510 metrekarelik villaların fiyatları ise 2 milyon 805 bin euro olarak belirlendi.  Adabükü Evleri ve diğer yazlık projeleri için Yazlık Fuarı Pazar günü de sürecek. 


http://www.mmproje.com.tr

0...