11 / 05 / 2024

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükboz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi bugün Ataköy'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaplan tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Selim Eraslan tarafından kuruldu.

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Koç tarafından kuruldu. 

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükboz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya  vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...