03 / 05 / 2024

Adakule Otel haciz

Adakule Otel haciz

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Alkoçlar Adakule Otel'e icra geldi!

Alkoçlar Adakule Otel'deki icra işlemi nedeniyle yaklaşık 700 yerli ve yabancı turist çevredeki otellere yerleştirildi.

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ne haciz geldi.

Fadıl Akgündüz'ün kurduğu Caprice Otel’e haciz geldi!

AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, ’Jet Fadıl’ olarak bilinen işadamı Fadıl Akgündüz’e ait İslami konsepte hizmet veren 4 yıldızlı otelde, haciz işlemi uygulandı.

Mardan Palace Otel'e haciz kararı çıktı!

Milyonlarca dolar borcu sebebiyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace için bu kez de 2,2 milyon TL'lik başka borç için haciz kararı çıktı.

Kuşadası'ndaki otel inşaatı komşu otelcileri bezdirdi!

Egenin gözde turizm beldesi Kuşadası'nda turizm sezonunda inşaat yasaklarına uyulmaması sıkıntı yarattı. 5 yıldızlı Alkoçlar Adakule Otel'in yakınındaki bir inşaat, turizme ve otele zarar verdi

Kuşadası'nda otel inşaatı turizme zarar veriyor!

Kuşadası'nda turizm sezonunda inşaat yasaklarına uyulmaması sıkıntı yarattı. 5 yıldızlı Alkoçlar Adakule Otel'in yakınındaki bir inşaat, turizme zarar verdi. İnşaat gürültüsü nedeniyle turistlerden çok şikayet alınıyor.

Uludağ Alkoçlar Sport Otel yeniden inşa edildi!

45 yılı aşkın süredir kış turizminde tanınan Alkoçlar ailesi, Uludağ ve Bodrum'daki otellerinden sonra Kuşadası Adakule ve Taksim Keban Oteli'ni de bünyesine kattı. Uludağ'daki Alkoçlar Sport Otel ise yeniden inşa edildi

Eren Talu'nun ortak olduğu Adam&Eve Otel'e haciz geldi!

Eren Talu'nun, Bodrum'da ortağı olduğu Adam&Eve Otel'de borçlarından dolayı haciz gelmiş

Realistanbul'a Araplardan otel teklifi!

Türköz, İttifak, Oliv Yapı ortaklığının Merter'de Realistanbul projesi kapsamında yapmayı planladığı Alışveriş projesi yerine, Dubaililerden "otel yapalım" teklifi geldi

Crystal, bu yıl 2 bin 100 odalı iki otel satın aldı

Crystal Otelleri Üst Düzey Yetkilisi Umman Çetinbaş, krize rağmen otel zincirinin büyümeye devam ettiğini,
yeni oteller yaparak turizm hizmetine sunduklarını söyledi

Yılmaz Ulusoy: Çeşme'ye otel yapacağız

Ulusoy Holding Eşbaşkanı Yılmaz Ulusoy, "Çeşme'ye bir otel yaparak, turizm sektöründe de yerimizi alacağız." dedi

Eskişehir İl Özel İdaresi arsa ve otel satacak!

Eskişehir İl Özel İdaresi İl Encümeni arsa ve termal otel satacak

Adakule Otel haciz Haberi

Adakule Otel haciz

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. İşte, Alkoçlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar'ın basın açıklaması... 

Dün ve bugün sosyal medya kanalları ve bazı basın organlarında dolaşıma sokulan haberlerde, Alkoçlar Kuşadası Adakule Oteli'ne haciz işlemi yapıldığı ve müşterilerin mağdur edildiğine yönelik iddialar, maksatlı ve sistematik bir şekilde yayılmıştır.

Konunun aslı, grubumuzun Alkoçlar markasının franchise hakkı vermiş olduğu bir şirkete karşı yönelik hukuksuz bir girişimin, tarafımızdan öğrenildiği anda derhal müdahale edilerek çözümlenmesinden ibarettir. Bu esnada hiçbir misafir mağdur edilmemiş tüm misafirlerimiz tatillerine devam etmektedir. Otelde hiçbir haciz işlemi yapılmamış olup, otelin boşaltıldığı, müşterilerin gönderildiği gibi iddialar tamamen gerçek dışıdır.

70 yılı aşkın süredir otelcilik sektöründe faaliyet gösteren,...