03 / 05 / 2024

Adakule Otel icra

Adakule Otel icra

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

98 otel icradan satılıyor!

Bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmadığı halde 2020 yılında 98 otel icradan satışa çıkarıldı. 2021'de de yılın ilk iki ayında 12 otel için icra işlemi yapıldı. En çok satılık otel bulunan il Muğla oldu.

Alkoçlar Adakule Otel'e icra geldi!

Alkoçlar Adakule Otel'deki icra işlemi nedeniyle yaklaşık 700 yerli ve yabancı turist çevredeki otellere yerleştirildi.

Mardan Palace Otel satış ihalesinin feshi için dava!

ANTALYA’da borçlarından dolayı Halk Bankası’na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel’in ihalesinin feshi için dava açıldı. Güçlü İnşaat, ihalenin feshi için 9 Kasım günü Antalya Birinci İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Mardan Palace Otel satışının iptali için dava açıldı!

Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov tarafından Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açılıyor!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel ihalesi fesh mi edilecek?

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.

Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı!

Antalya'da borçlarından dolayı Halk Bankası'na icra yoluyla satılan Mardan Palace Otel'in ihalesinin feshi için dava açıldı.Oteli inşa eden alacaklı firmalardan Güçlü İnşaat, ihalenin feshi için 9 Kasım günü Antalya 1. İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

Kuşadası'ndaki otel inşaatı komşu otelcileri bezdirdi!

Egenin gözde turizm beldesi Kuşadası'nda turizm sezonunda inşaat yasaklarına uyulmaması sıkıntı yarattı. 5 yıldızlı Alkoçlar Adakule Otel'in yakınındaki bir inşaat, turizme ve otele zarar verdi

Kuşadası'nda otel inşaatı turizme zarar veriyor!

Kuşadası'nda turizm sezonunda inşaat yasaklarına uyulmaması sıkıntı yarattı. 5 yıldızlı Alkoçlar Adakule Otel'in yakınındaki bir inşaat, turizme zarar verdi. İnşaat gürültüsü nedeniyle turistlerden çok şikayet alınıyor.

Antalya Belek'teki Attalia Otel icra yoluyla Akbank'a satıldı!

Beşiktaş Kulübü As Başkanı Faik Akdil'in sahibi olduğu Antalya Belek'teki Attalia Otel icra yoluyla satışa çıkarıldı. Dün yapılan ihaleyi 140 milyon lira bedelle Akbank kazandı.

Akbank Attaleia Otel'i kredi borcuna karşılık aldığını açıkladı!

Bu sabah yapılan icra satışında Antalya Belek’teki Attaleia Otel'ini satın alan Akbank, söz konusu alımı şirketin banka borcuna karşılık yaptığını açıkladı. Otel 140 milyon liraya alındı...

Adakule Otel icra Haberi

Adakule Otel icra

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. İşte, Alkoçlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar'ın basın açıklaması... 

Dün ve bugün sosyal medya kanalları ve bazı basın organlarında dolaşıma sokulan haberlerde, Alkoçlar Kuşadası Adakule Oteli'ne haciz işlemi yapıldığı ve müşterilerin mağdur edildiğine yönelik iddialar, maksatlı ve sistematik bir şekilde yayılmıştır.

Konunun aslı, grubumuzun Alkoçlar markasının franchise hakkı vermiş olduğu bir şirkete karşı yönelik hukuksuz bir girişimin, tarafımızdan öğrenildiği anda derhal müdahale edilerek çözümlenmesinden ibarettir. Bu esnada hiçbir misafir mağdur edilmemiş tüm misafirlerimiz tatillerine devam etmektedir. Otelde hiçbir haciz işlemi yapılmamış olup, otelin boşaltıldığı, müşterilerin gönderildiği gibi iddialar tamamen gerçek dışıdır.

70 yılı aşkın süredir otelcilik sektöründe faaliyet gösteren,...