07 / 07 / 2024

Adalar Belediyesi yol çalışmaları

Adalar Belediyesi yol çalışmaları

Adalar Belediyesi, Büyükada Maden ve Nizam mahallelerinde sokak onarımlarını yapıyor, yolları asfaltlıyor... Çalışmaların Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da devam ettirileceği açıklandı. İşte Adalar Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan o duyuru..

Çatalca'daki sosyal tesis alanları ile Büyükada'daki 2 adet dükkan ve konut kiraya veriliyor! 

Adalar Belediyesi, Büyükada'daki 2 adet dükkan ile 1 adet konutu, Çatalca Belediyesi de sosyal tesis alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Burgazada Madam Martha Koyu’nun kiralama ihalesine tepki: Belediye iptali dava açtı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü’nün Burgazada Madam Martha Koyu’nu kiraya vermek üzere açtığı ihalenin iptali amacıyla Adalar Belediyesi tarafından yargı yoluna gidildi, dava açıldı. 

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

İBB ve Adalar Belediyesi arasında 'gecekondu' tartışması!

Adalar Belediyesi ile İBB Meclisi arasında 'gecekondu' kavgası yaşandı. Büyükada’da bulunan iş yeri bir süredir Adalıların tepkisini çekiyordu.

Kartal Yakacık 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Kartal Yakacık 9035 ada, 5, 6, 7, 8 parseller, 12015 ada, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 parseller, 12016 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve 12029 ada, 8, 9, 10, 11, 12, 13 parseller ile söz konusu adalar arası yol alanı kapsayan alana ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Adalar Belediyesi'nden Heybeliada Sanatoryumu açıklaması!

Adalar Belediyesi, Heybeliada Sanatoryumu ve Adalar’ın en güzel doğal limanı olan Heybeliada Çam Limanı'nın Diyanet'e devredileceği iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Adalar'ın yeni imar planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nda!

Adalar 1/ 1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nun önüne geldi. Adalar Belediyesi ve İBB onayladığı planı koruma kurulunun da onaylaması halinde uygulanacak.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Adalar Belediyesi yol çalışmaları Haberi

Adalar Belediyesi yol çalışmaları

Adalar Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.adalar.bel.tr'de yayımlanan duyuruya göre Adalar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, Büyükada Maden ve Nizam Mahallerinde asfaltlama ile mahalle aralarında sokak onarımları yapılarak, yollar düzenleniyor. 


Çalışmalar Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da planlanarak devam edecek.


Adalar...