29 / 04 / 2024

adalardaki ahırlar ne olacak

adalardaki ahırlar ne olacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İzinsiz yapıldığı belirlenen ahırların yıkılmasına, Adalar'a ivedi olarak karantina ahırı kazandırılmasına karar verildi." dedi...

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evlerin fiyat aralığı bu yapıya sahip olmak isteyenlerce araştırılmaktadır. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

Gümüş yeni işlem gününde de sınırları zorlamaya devam ediyor. Yükselişe geçen gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu?

2B arazilerin satışı için son gün ne zaman?

Türkiye sınırları içerisinde bulunan ve kadastro işlemi yapılarak orman vasfını yitirdiği belirlenen alanlara 2B araziler deniyor. Bu arazilerin bazı koşullarda satışı mümkün oluyor. Peki, 2B arazilerin satışı için son gün ne zaman? İşte tüm merak edilenler..

Havalar ısındı. Cabriolar yollara çıktı. Peki Mercedes C Cabriolet'in fiyatı ne kadar. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyatı.

Otomobil tutkunlarının gözdelerinden Mercedes, C cabrio modelini ‘Sınırları aş, fazlası ol’ sloganıyla satışa sunuyor. Peki herkesin hayallerini süsleyen bu tasarım harikası otomobili alabilmek için ne kadar parayı gözden çıkarmak gerekiyor. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon almak isteyenler tüm fiyat performans ürünlerini inceliyorlar. Bu kapsamda Xiaomi Redmi serisi ön plana çıkıyor. Redmi Note 10 serisi ile sınırları zorlayabilirsiniz. Peki, Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi!

Emlak vergisi her yıl düzenli olarak ödenen vergiler takviminde yer alıyor. Türkiye sınırları içerisinde bulunan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi...

Dolar sınırları zorlamaya devam ediyor! Dolar/TL bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 dolar kuru...

Dolar kuru dün 14,79 lira seviyesi ile yükselişe geçti. Son bir ayda en yüksek seviye 12 Mart tarihinde 14,99 lira seviyesi ile görüldü. O günden bu zamana kadar dolar sınırları zorlamaya devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? İşte 9 Nisan 2022 dolar kuru...

Bitcoin’de son durum ne? Yatırımcılar dikkat!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'de son durum ne oldu? İşte merak edilen detaylar...

adalardaki ahırlar ne olacak Haberi

adalardaki ahırlar ne olacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Adalar'daki atların ruam hastalığı test sürecinin tamamlanabilmesi için faytonlara at koşulması 3 ay süreyle durduruldu." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Vali Yerlikaya: "İzinsiz yapıldığı belirlenen ahırların yıkılmasına, Adalar'a ivedi olarak karantina ahırı kazandırılmasına karar verildi." diye konuştu.

81 atın sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunulacak

Yerlikaya, "Adalar'da itlaf edilen 81 atın sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi." dedi.