04 / 05 / 2024

Adam Kule nerede açık adres

Adam Kule nerede açık adres

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede 254 tane konut ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Adam Kule'de dairelerin alanları 46 - 204 metrekare olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule fiyatlar!

Adam Kule fiyatlar daire tipleri bağlı olarak değişiyor. Sahile 10 dakika uzaklıkta yükselen projede banka kredisiz 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ilan edilen Ulusal Yas nedeniyle 13 Ekim Salı günü (Yarın) gerçekleştirilecek basın toplantısı ertelendi.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule Dragos Rezidans satış ofisi!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor. Adam Kule Dragos Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule satış fiyatları!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde daireler isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule satış fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Evleri satış ofisi!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule Evleri satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçip proje hakkında detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Dragos Adam Kule Rezidans iletişim!

DAP Yapı tarafından inşa edilen Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde satışlar devam ediyor. Dragos Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Adam Kule nerede açık adres Haberi

Adam Kule nerede açık adres


Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla yükseliyor. İstanbul Anadolu yakası Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 home ofis mevcut.


Maltepe Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı proje Nisan'da teslim edilecek.


10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen Dap Yapı Adam Kule'de 1+0'lar 48 ile 55 metrekare arasında, 1+1'ler ise 88-100 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


88 ay vade imkanının sunulduğu proje 27 katlı tek kule şeklinde yükseliyor. Adam Kule nerede? İşte açık adres...



Adam Kule nerede? Açık adres

Adam Kule adres: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe İstanbul



Telefon: 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Ceren...