27 / 04 / 2024

adam ve eve

adam ve eve

Antalya Belek'teki Adam Eve Oteli'nin satıldığı ancak imzaların henüz atılmadığı belirtildi

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Benzin, peynir, süt ve yağdan sonra ona da zam geldi.. Eve geldiğinde fazla para ödeyeceksiniz

Türkiye'de başta benzin olmak üzere süt ve yağ gibi temel gıda ürünlerine zam geldi. Ancak zam gelen çok önemli bir ürkün daha var. Eve geldiğinde şaşırmamanız için bakmanız gerekiyor.

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir?

İspanyol bir iş adamı ve mühendis Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir? İşte ayrıntılar...

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!

Amerikalı bir iş adamı ve yazar olan Robert Kiyosaki, sıfırdan zirveye tırmanmanın sırrını verdi. İşte ayrıntılar...

Çağla Şıkel kesenin ağzını açtı! Özel havuzlu ve taş eve verdiği kira dudak uçuklattı

Podyumların ve ekranların aranan ismi Çağla Şıkel, Alaçatı’da özel havuzlu taş evi sezonluk kiraladı. Yaz tatilini geçireceği eve yüzbinlerce lira ödeyen Çağla Şıkel’in verdiği rakam adeta dudak uçuklattı.

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Kardeşlerin mirastaki saklı payı nasıl belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda babasının hayattayken borçlandığını belirten okuyucu, evine haciz konulmasına karşın evini kardeşine devrettiğini aktardı. Kardeşin evleneceğini ve eve ihtiyacı olduğunu, evden çıkmalarını söylediğini aktaran okuyucu hakkı olup olmadığını sordu.

Adam Grp Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam Grp Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ali Bira Jakli tarafından kuruldu.

Arsa ve arazi kurtları 'cin olmadan adam çarpmanın' peşinde!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Arsa ve arazi kurtları 'cin olmadan adam çarpmanın' peşinde" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 9 maddelik analizi...

Adam İstanbul Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adam İstanbul Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldız tarafından kuruldu.

adam ve eve Haberi

adam ve eve

Sky Airlines adlı charter havayolu şirketini de bünyesinde barındıran Kayı Group’a ait otelin satışı için Kayı Group ile Manavgat’taki Royal Dragon ve Antalya Kundu’daki Royal Wings adlı otelleriyle adını duyuran Gitaş Turizm Ticaret İnşaat Taahhhüt Sanayi A.Ş.’nin el sıkıştığı...