27 / 04 / 2024

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!

Amerikalı bir iş adamı ve yazar olan Robert Kiyosaki, sıfırdan zirveye tırmanmanın sırrını verdi. İşte ayrıntılar...



Amerikalı bir iş adamı ve yazar olan Robert Kiyosaki, zenginlerin bilmenizi istemediği çok gizli bilgileri açıklıyor. Robert Kiyosaki, Rich Global LLC'nin ve kitaplar ve videolarla insanlara kişisel finans ve iş eğitimi sunan özel bir finansal eğitim şirketi olan Rich Dad Company'nin kurucusudur. Kiyosaki'nin yaklaşık olarak serveti 100 milyon dolardır.

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!

Robert Kiyosaki, önümüzdeki yirmi seneyi hayatınızın yirmi senesi gibi yaşamanız gerektiği söylüyor. Kiyosaki ayrıca şunları söylüyor:

"Bir markete süt almaya gittiğimizde, sütü almadan önce ne yaparız? Önce son kullanma tarihine bakarsınız. Ama insanların çoğu, bir sütün bile son kullanma tarihine odaklanırken 'Beyinlerinin son kullanma tarihini düşünmezler' Hepimizin içinde fakir bir taraf vardır, bu kadar varlıklı biri olmama rağmen halen içimde bir fakir var. Ve herkesin içinde orta sınıf bir insanda vardır, kendini güvende hissetmek için sabit bir maaşı olsun isteyen. İşte bu saydığım fakir ve orta sınıf insan dışında, hepimizin içinde yaşayan zengin bir insan da vardır."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön