03 / 05 / 2024

adan ibis otel

adan ibis otel

AKFEN GYO ve ACCOR işbirliğinin Adana'da gerçekleştirdiği İbis Adana Oteli, törenle açıldı...

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Ibis Otel Tuzla yarın açılacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Tuzla'nın yarın açılacağını açıkladı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Tuzla'nın değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Tuzla Projesi'ne ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

DGD, Novoteli'ne 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı!

Mühendislik şirketi DGD, Ankara'da tamamladığı 3 yıldızlı Ibis Otel'in ardından, İstanbul'da dünyanın ilk 5 yıldızlı Novoteli'ni inşa etti. Karaköy'deki Novotel İstanbul Bosphorus için şirket, 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı.

Akfen GYO Ibis Otel Tuzla Projesi değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Tuzla Projesi değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı.

adan ibis otel Haberi

adan ibis otel

AKFEN Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  ve ACCOR işbirliğinin Adana'da gerçekleştirdiği İbis Adana Oteli, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katıldığı törenle açıldı. Accor Grubu'nun dünya üzerinde en başarılı iki markası olan 3 yıldızlı İbis ve 4 yıldızlı Novotel ile Türkiye ve Rusya'da toplam 3 bin 124 oda kapasiteli 18 otelden oluşan bir pörtföye...