30 / 04 / 2024

adana 2014 yatırımları

adana 2014 yatırımları

İhsan Şener,ulaştırma, haberleşme, enerji, çevre, Toki, tarım ve hayvancılık, spor, turizm, vakıflar, teknoloji, KÖYDEŞ, spor, üniversite ve bir çok alanda 15 milyar liranın üzerinde yatırım ve desteğin 12 yılda gerçekleştirildiğini söyledi

Seyhan'ın 5 yıllık stratejik planı hazırlanıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, TMMOB'ne bağlı şube başkan ve yöneticileri ile Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi toplantı salonunda bir araya geldi...

Zeydan Karalar, Adana'da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana 'da faaliyet gösteren müteahhitler ve yapı kontrol firmaları temsilcileri ile bir araya gelerek ilçenin yenilenmesi ve sektör sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mustafa Büyük: Adana'nın turizm potansiyelini değerlendirmeliyiz!

Adana Valisi Mustafa Büyük, “Sektör temsilcilerimiz ve kent gönüllüsü dostlarımız ile birlikte, Adana’nın turizm çatısını zirveye taşımak yolunda ele ele ve gönül gönüle çalışmaya hazırız" dedi

Abdullah Torun: İnşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun yaptığı açıklamada Adana'nın tekrar eski ihtişamlı günlerine dönebilmesinin AK kadroların işbaşına gelmesiyle mümkün olabileceğini dile getirdi...

Yıldıray Arıkan: Adana'yı bölgenin turizm merkezi haline getireceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, 'Bir şeyi istemek başarmanın da yarısıdır. Biz Adana'yı bölgenin turizm merkezi haline getireceğiz" dedi

Adana'da beton yığını yerine ferah evler üretilecek!

20 yıllık iş yaşamının da tecrübeleriyle Seyhan'da şehirciliğin nasıl yapılacağını tüm Türkiye'ye göstereceklerini ifade eden Süleyman Sönmez, hazırladıkları dev projeleri tek tek uygulamaya geçireceklerini vurguladı.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Hüseyin Sözlü: Devlet, Adana metrosu yatırımını üstlenmeli!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Metro yatırımları belediyeler için oldukça pahalı. Ulaştırma Bakanlığı bütün Türkiye’deki metroları devralarak belediyelerin üzerinden ciddi mali yük almış oldu. Ancak Adana metrosu hala devralınmış değil." dedi.

Fatma Güldemet Sarı Adana'ya yapılacak yatırımları anlattı!

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Adana otel yatırımına doydu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'daki otel yatırımları ihtiyacın üzerinde!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Hüseyin Sözlü Yüreğir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

adana 2014 yatırımları Haberi

adana 2014 yatırımları


Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Adana'ya 12 yılda 15 milyar liranın üzerinde yatırım ve destek yapıldığını belirtti. 

Şener, yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı seçim kampanyası kapsamında 23 Temmuz'da Adana'da olacağını, düzenlenecek mitingde halka sesleneceğini ve iftar programına katılacağını belirtti. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'yı 'Yiğitlerin, mertlerin şehri' olarak tarif ettiğini hatırlatan Şener, bu sevgiyle ulaştırma, haberleşme, eğitim, sağlık, adalet, orman ve su işleri, enerji, çevre, Toki, tarım ve hayvancılık, spor, turizm, vakıflar, teknoloji, KÖYDEŞ, spor, üniversite ve bir çok alanda 15 milyar liranın üzerinde yatırım ve desteğin 12 yılda gerçekleştirildiğini hatırlattı . 

12 yılda yapılan yatırımlarla ihracatta 4 kat artış olduğunu ifade eden Şener, "Adana 12 yıl içerisinde üretim, ihracat katlayarak büyüdü. 2002 yılında Adana...