05 / 05 / 2024

adana 2015 ev fiyatları

adana 2015 ev fiyatları

Adana, metrekare başına yüzde 2,08 artışla Ağustos 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği, Mardin ise yüzde 1,09 düşüşle metrekare başına konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir oldu.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Adana'da ev kiraları 2 kat yükseldi!

Tüm ülkede artan ev kiraları ücretlerinden Adana'da olumsuz bir şekilde etkilendi. Kentteki emlakçılar bölgedeki daire kiraların 2 kat arttığını dile getirdi.

Adana'da sahte emlakçıya 6 yıl 8 ay hapis cezası!

Adana'da ev sahibinin imzasını taklit ederek kendi kiraladığı daireyi başkasına kiraya veren G.K.'ye 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi...

Adana Ters Ev projesinin temeli atıldı!

Adana Yüreğir'de yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan "Ters Ev" projesinin temeli atıldı.

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

Adana'da tahliye edilen ev iki saat sonra çöktü!

Adana'da sağanak nedeniyle duvarlarında çatlak meydana gelen ev, tahliye edilmesinden 2 saat sonra çöktü. 

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!

Şener Şen’in doğduğu Adana’daki ev yıkılma riski altında. Bakımsızlıktan harabeye dönen ev için çevre esnafı, Şener Şen’e doğduğu eve sahip çıkma çağrısında bulundu….

Yeni Adana İmar İnşaat uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat'ın dar gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapma hedefinde başarı sağladığı bildirildi. 

Adana'da bin liranın altında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, ev kiralarının oldukça yükseldiğini, Adana'da bin liranın altında ev bulmanın zorlaştığını söyledi. Uçar, "Kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bunun nedeni kiraların çok yüksek olması." diye konuştu.

Yeni ev sahipleri 2015'te 9.5 milyar TL tapu harcı ödedi!

2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satıldığı Türkiye'de yeni ev sahipleri, tapu harçları için kesenin ağzını açarak 9 milyar 577 milyon 653 bin lira ödedi.

Adana'ya 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği Adana'da çoğu imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak.

Adana'da kirasını ödemeyen kiracıya ev sahibinden infaz!

Adana'da bir süredir kira veremeyen Akif T., alkol alıp ev sahibinin aracını tekmeleyince ikili arasında tartışma çıktı. Ev sahibi, T.'yi 10 el ateş ederek öldürdü.

Adana Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

adana 2015 ev fiyatları Haberi

adana 2015 ev fiyatları

Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı. Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı.


Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 artarken, yıllık bazdaki yükseliş yüzde 7,24 oldu. Ayrıca, Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde 7 metropolde aylık yüzde 1,45 artış yaşandı. Aynı dönemde, 30 büyük şehrin tamamında bir önceki aya göre yüzde 1,06; geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11,11 yükseliş gerçekleşti.


Buna göre Adana, metrekare başına yüzde 2,08 artışla Ağustos 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği, Mardin ise yüzde 1,09 düşüşle metrekare başına konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir oldu.


"Türkiye Kompozit Kiralık Konut Fiyat...