28 / 04 / 2024

adana 2015 Konut fiyatları Konut fiyatları adana

adana 2015 Konut fiyatları Konut fiyatları adana

"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7,35 artış meydana geldi.

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

TOKİ Adana 2022 projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Adana 2022 ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Adana sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ Adana ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana 2022 başvuru şartları…

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adana’da konut fiyatı 260 bin TL, geri dönüş süresi 19 yıl!

Adana’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0,12 oranında değer kaybetti. İl genelinde ortalama konut fiyatı 260 bin TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim metrekare kira değerinin 7,89 TL olduğu açıklandı...

Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı!

Kredi faizlerinin düşmesiyle Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı. Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Fiyatlar şu anda 3 yıl önceki fiyatlara denk" dedi.

TOKİ Adana 154 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Tufanbeyli İlçesi, Yenicami Mahallesi 154 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Adana'da konut sorunu büyüyor!

Adana Güney Haber Gazetesi köşe yazarı olan Mesut Başaran bugünkü yazısında, Adana'da konut üretimini ve inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

Adana'da konut fiyatları arttı!

Adana Bölge Gazetesi köşe yazarı olan Semir Bülbül bugünkü yazısında Adana'da konut fiyatlarının arttığına dikkat çekti. Bülbül, sektörü değerlendirdi.

Adana’da konut satışları yüzde 30 düştü!

Adana’da faaliyet gösteren 01 Emlak Sahibi Durukan Duru, bölgedeki gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Duru, konut satışlarında düşüş olduğunu kaydetti.

Yeni Adana İmar İnşaat, Adana'daki konut çalışmalarını hızlandırdı!

Yeni Adana İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Ertan Aşrak, "Adana'nın gülen yüzü olacak ve Adana'mıza yakışacak projeler yapıyoruz ve tasarladığımız birçok projemiz var hepsini kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Adana'da konut üretilemiyor!

Bizim Adana Gazetesi köşe yazarı olan Halil İbrahim Uğur bugünkü köşe yazısında Adana'daki kentsel dönüşümü ve kent sorunlarını anlattı. Uğur, imar sorunlarının aşılamadan konut üretilemeceğini vurguladı.

adana 2015 Konut fiyatları Konut fiyatları adana Haberi

adana 2015 Konut fiyatları Konut fiyatları adana

Metrekare başına konut satış fiyatları mayıs ayında en fazla Adana'da artarken, kiralar ise en çok Yalova'da yükseldi.


Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.


"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7,35 artış meydana geldi.


Raporda yer alan ve 30 büyükşehrin de içinde olduğu 62 ili kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde, bir önceki aya göre yüzde 1,40, geçen yılın mayıs ayına göre yüzde 16,54 artış gerçekleşti. Adana, metrekare başına yüzde 2,15 değer artışıyla mayıs 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği, Şanlıurfa ise yüzde 2 düşüşle...