04 / 05 / 2024

adana 2015 yatırımları

adana 2015 yatırımları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "İmamoğlu’na bir uçtan girip diğer uçtan çıkacağız ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kanalizasyonları, arıtmaları, kaldırımları yapacağız ve İmamoğlu’nun çehresini değiştireceğiz" dedi

Sabri Tari Adana'daki projeleri anlattı!

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ÇKA 2015 yılı Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan "Adana'da 'Varda' Var" proje sözleşmesi hayata geçirilmek üzere imzalandı.

Adana’ya Engelsiz Yaşam Merkezi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş iliçesinde engelli atletizm pistinden, olimpik havuza, at binme alanından, kongre merkezine kadar çok sayıda tesisi barındıracak Engelsiz Yaşam Merkezi projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Hüseyin Sözlü: Devlet, Adana metrosu yatırımını üstlenmeli!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Metro yatırımları belediyeler için oldukça pahalı. Ulaştırma Bakanlığı bütün Türkiye’deki metroları devralarak belediyelerin üzerinden ciddi mali yük almış oldu. Ancak Adana metrosu hala devralınmış değil." dedi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Fatma Güldemet Sarı Adana'ya yapılacak yatırımları anlattı!

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Adana otel yatırımına doydu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

adana 2015 yatırımları Haberi

adana 2015 yatırımları

Başkan Sözlü, İmamoğlu ve Aladağ incelemelerinde önemli mesajlar verdi. İmamoğlu’na 2016’da 100 milyon liralık yatırım yapılacağını açıklayan Başkan Sözlü, hükümetin yapamadığı Aladağ-İmamoğlu yolunun, Karayolları tarafından kendilerine devredilmesi halinde, yapımına başladıktan 3 ay sonra hizmete açabileceklerini söyledi


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu ve Aladağ’da halka seslendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevüt Karakaya, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, MHP Adana Millvetkili adayları ve partililerle birlikte ilçelerde incelemelerde bulunan Başkan Sözlü, ilk olarak İmamoğlu’nda kalabalık topluluğa hitap etti.



İMAMOĞLU İÇİN 2016’DA 100 MİLYON LİRALIK YATIRIM


İmamoğlu’nun geçmişte ihmal edilmiş bir ilçe olduğunu belirten Başkan Hüseyin Sözlü, “Allah nasip ederse 2016 yılı İmamoğlu’nun yılı olacak....