05 / 05 / 2024

adana Adana Atatürk Köprüsü

adana Adana Atatürk Köprüsü

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesini Kenan Evren Bulvarı'na bağlayacak önemli projesinde sona gelindi. Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığını bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Seyhan Nehri'ne inşa edilecek köprülerden birinin adı Atatürk olsun!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin ‘Sonsuzluk’ temasıyla inşa edilip, "Atatürk" adının verilmesini önerdi.

Adana Atatürk Köprüsü, Kenan Evren Bulvarı'na bağlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Caddesini Kenan Evren Bulvarı'na bağlayacak önemli projesinde sona gelindi. Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığını bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığını söyledi.

Adana Atatürk Caddesi’nde Benetton mağazası açıldı!

Benetton mağazası Adana Atatürk Caddesi’nde açıldı, açılışı Zihni Aldırmaz yaptı

Adana Atatürk Caddesi'nde tünel inşaatı çalışmaları başladı!

Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak tünel inşaatına ilk beton Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından döküldü.

Adana Atatürk Caddesi tünel ile diğer caddelere bağlanacak!

Atatürk Caddesi’ni Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan devamla Karafatma ve İbo Osman Caddesi’ne bağlayacak önemli yatırımla ilgili birçok noktada çalışmalar sürdürülüyor

Atatürk Öğrenci Yurdu 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilecek!

Yarım asırlık ömrünü tamamlayan Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Yurdu yıkılarak yerine yenisi yapılacak. 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanan yurt, beş yıldızlı otelleri aratmayacak donanıma sahip olacak.

Atatürk Havalimanı'nda Open Gate, uzun yolcu kuyruklarına sebep oldu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 15 Mart tarihinde başlayan ''Open Gate'' (Açık Kapı) uygulaması, yolcu geçişlerinde uzun kuyrukların yaşanmasını yol açtı

Atatürk Havalimanı yeni cami için gün sayıyor!

Günde ortalama 100 bin yolcunun geçtiği, 35 bin personelin görev yaptığı Atatürk Havalimanı, yeni camiisine kavuşuyor

Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'daki evi müze oluyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'nın Jupa ilçesine bağlı Kocacık köyünde doğup büyüdüğü ve bugün sadece temelleri kalan evin aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilerek müze haline getirilme

Balıkesir Zeytinli Belediyesi Atatürk Mandalinliği'ni satıyor! 2 milyon 69 bin TL'ye!

Balıkesir Edremit Zeytinli Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendilerine ait olan 20 bin 693 metrekarelik Atatürk Mandalinliği ismindeki zeytinliği satışa çıkardı

adana Adana Atatürk Köprüsü Haberi

adana Adana Atatürk Köprüsü

Eski Adana Demirspor binasının yıkılmasıyla başlayan süreç, demiryolu altından geçilecek tünelin açılışının yapılmasıyla önemli bir aşamaya gelecek. Atatürk Caddesi'ni Kenan Evren'e bağlayacak tünelin açılmasıyla Adana'yı kuzeyden güneye bağlayacak önemli bir ana artere kavuşacak. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tünelin tamamlandığım bu günlerde kaldırım, refüj ve asfalt çalışmalarına başlandığım söyledi. Tünelin asfaltlanmasıyla bir hafta içinde açılışın yapılacağını açıklayan Zihni Aldırmaz, "Amacımız kuzeyi güneyle buluşturmak. Kuzeyden yola çıkan bir Adanalı hiçbir engelle karşılaşmadan güneye kadar aracıyla gidebilmeli. Sular'daki tünel inşaatı bu projenin en önemli parçasıydı. Bunu da tamamlama aşamasma geldik" şeklinde konuştu. 

Zihni Aldırmaz, Sulardaki alt geçit dışmda Denizli Mahallesi'nde de iki alt geçit inşaatının devam ettiğini belirterek, "Tren hattının altmdan geçen bu iki alt geçitlerden biri Türkmenbaşı Bulvarı'nı, diğeri...