04 / 05 / 2024

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Adana'da hükümlüler 76 okulu yeniledi!

Adana'da "Ben De Varım Projesi" kapsamında inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını tamamlayan hükümlüler 76 okulu yeniledi. Hükümlülere sertifika verildi.

Adana'da inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirilecek!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'da inşaat sektöründe yaşanan kalifiye eleman sıkıntısına çözüm olması için Adana Meslek Lisesi'ni kuracaklarını söyledi.

Adana Tufanbeyli Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde Enerjisa Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın söz verdiği 12 derslik Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşaatına başlandı.

Adana Enerjisa Tufanbeyli Meslek Lisesi'nin inşaatı başladı!

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde Enerjisa Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaatına başlandı.

Adana Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün gerçekleşti!

Adana Kent Konseyi, 24 Mart Perşembe günü (bugün) kentteki sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının ve özel sektör temsilcilerinin yaııı sıra yerel yöneticilerin katılacağı Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak.

Adana'da inşaat alanında yeterlilik sınavı yapıldı!

OBB'a bağlı Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) tarafından Adana Sanayi Odası işbirliğiyle tehlikeli ve çok tehlikeli 40 meslek dalında zorunlu olan Mesleki Yeterlilik Belgesi için ilk sınav inşaat sektöründe gerçekleştirildi.

Fatih Güler: Adana'nın ulaşım master planı yapılmalı!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Adana'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Adana'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor. Şehir Plancıları Odası Adana Şube Başkanı Gülcan Keskin, "Meslek odalarının Adana' da kentsel dönüşüm sürecine ilişkin önemli tespitleri bulunmaktadır" dedi

Adana TOKİ Numune Hastanesi'nde akademik yıl açıldı!

TOKI Numune'de akademik yıl açıldı. Başhekim Prof. Dr. Osman Kürsat Arıkan, "Geçmişimizden aldığımız güçle tüm alanlarda dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak temel görevimizdir " dedi...

Nazım Biçer: Adana'nın en önemli sorunu çarpık kentleşme!

Zeydan Karalar'a başarı dileklerini ileten Nazım Biçer, İMO Adana Şube olarak Adana'ya katkı vermeye hazır olduklarını belirterek yerel yönetimlerle meslek odalarının işbirliği içinde çalışmalarının önemine değindi.

MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü 2014-2015 akademik yılında açılacak!

MEF Üniversitesi, 2014-2015 akademik yılında fakültelerinde eğitime başlayacak. MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü; Yüksek Lisans Programları ile Meslek Yüksek Okulu programlarını ise 2015-2016 akademik yılında açacak

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği Haberi

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Güler, Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, Adana Veteriner He kimler Odası Başkanı Nihat Köse. Ada na Tabip Odası Yönetim KurKı üyesi Ahmet Sunftır. Vali Mustata Buvük'ü makamında ziyaret etti. Fatih Güler,"Meslek kuruluşlarının ortak çalışmalar yapmasını sağlayarak, dayanışma ve güç birliği ile şehrimizi sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent kültürüne ulaştırmak amacıyla aramızda centilmenlik anlaşması imzaladık''...